Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
Canan90 ()@Digimen merhaba hocam bu dusus beni korkutmaya basladi nezamana kadar devam eder sizce
Digimen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Bende düşünüyorum, dolar almak için pahalı, gümüş düşüyor, altın düşüyor. Tl ile ne alınabilir
0BeğenmedimŞikayet
FIRTINAÖNCESİSESSİZLİK ():)) koleksiyon olarak olabilir
0BeğenmedimŞikayet
baba_zararda_ ()Eğer bu dediğin tutarsa . Koysan dahi benden sana kahve
Ytd
2BeğenmedimŞikayet
Digimen ()adam bizim tl yi napcak çerçeveletip şirketinin duvarınamı asacak .. :))
FIRTINAÖNCESİSESSİZLİK için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
FIRTINAÖNCESİSESSİZLİK ()günaydın evet mantıklı.
3BeğenmedimŞikayet
Digimen ()J. P morgan ne demişti.. dolar sat TL al.. 7.55/7.65 den dolar satıp tl alıcam. diye. bizde yedik zaten.. doları gümüşe çevirip kayıplarının bir kısmını çıkaracak. bize ters köşe yaptıracak ardı sıra..
Eko3944 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mertali123 ()Like ı hakediyorsun ustam.
1BeğenmedimŞikayet
Digimen ()5.80 den dönmezse.. 5.54 den döner.. unutmayın 6 altında dört saatlik ve günlük kapanış olmadıgı sürece şu anki düşüş kesin değil.. panik yapmayın.. elinizdekileri tutun..
Trk123 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Meriem ()evet ben hatirliyorum, bir müddet ekrana bakmamistim o zamanlar... umarim döner yukari bu kez de
0BeğenmedimŞikayet
mertali123 ()tek pozitif enerji veren insansınız hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Trk123 ()Düşüş biraz daha devam diyorum zaman isyan @Digimen
1BeğenmedimŞikayet
Digimen ()agustosta yaşananlarla birebir.. hatırlayanlar bilir.. 5.54 den dönmüştü..
0BeğenmedimŞikayet
Eko3944 ()Sayenizde moral buluyoruz inşallah göreceğiz güzel günleri
0BeğenmedimŞikayet
alyeskassy ()Gırafık neyi gösterıyo
0BeğenmedimŞikayet
Sinasi55 ()Günaydın hocam emeğine sağlık.