Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
Volkan5504 ()Reiz iyimisn her şey yolundami hacı
0BeğenmedimŞikayet
DUMRUL ()Katates Hanım neden ayrıldı bilen varmı Arkadaşlar...
1BeğenmedimŞikayet
Rocka ()üzüldüm umarım geri döner. çok isabetli analizleri vardı.
gökyüzümavisi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gökyüzümavisi ()İnşallah geri dönmesini bende ümit ediyorum. Meyve veren ağaç taşlanıyor işte maalesef.
johnny_bravo_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
johnny_bravo_ ()Evet gitti maalesef, çok kırgın ve üzgünüm çünkü in. cir çe/kirdeğini doldurmayacak nedenden 2 gün ce. za aldığı için. Sebebi de biri 3 hafta ve diğeri de bir 1 ay önce paylaşılan k. a rik/ atür yüzünden. Birileri özellikle seçmiş maalesef, ona kızıp gittiğini düşünüyorum. Tekrardan geleceğine inanıyorum ve bekliyorum.
@Taner53 sebebini sormuştunuz siz de bilgilenirsiniz Halil hocayla falan tartıştı diye de yanlış bilgilendirmeyelim lütfen öyle bir şey olmadı.
1BeğenmedimŞikayet
dost55 ()bilmiyorum abi, jhony vardı en yakın
THE_END_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
THE_END_ ()patetesin gitmesine çok üzüldüm ya dost, onla irtibatta olan varmı acaba
dost55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dost55 ()neden gittiniz hocam :(
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()Yaa hocam gitmişsiniz vazgectığınızı düşünmüştüm çook üzüldüm :(Görüyürsanız kalplerimi gönderiyorum
0BeğenmedimŞikayet
gökyüzümavisi ()Maalesef bileğim yok. ceza aldığınıda görmedim. Arkadaşın sayfasına bakınca fark ettim. Umarım tekrar döner.
kkartal için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kkartal ()Takip ettiğim, fikirlerini önemsediğim çok değerli bir arkadaşımızdı.. bu şekilde ayrılmasına çok üzüldüm. Şikayete konu olan olay nedir? Bilginiz var mı?
0BeğenmedimŞikayet
gökyüzümavisi ()İyi geceler
katates hocam gitmiş :(
Ben işlemi kapatınca bi süre ara verdi diye düşünmüştüm. Sonra sizin sayfaya bakınca sanırım öncesinde ceza almış. Ceza alacak bi yorumunuda görmemiştim. Umarım geri döner.
0BeğenmedimŞikayet
gökyüzümavisi ()En kısa zamanda geri dönmeniz umuduyla Allah'a emanet olun hocam. Sevildiniz ve saygı duyuldunuz bilginizle ve kişiliğinizle.
0BeğenmedimŞikayet
nrnkrnz ()Neden gitti
0BeğenmedimŞikayet
johnny_bravo_ ()Bende anlamadım hiçbir şey yoktu 2 gün almıştı önce sonra baktım gitmiş eğer buna kızıp gittiyseniz hocam daha çok üzersiniz bizi.
0BeğenmedimŞikayet
THE_END_ ()walla bilmiyorum bu işleri iyi bilen bir yıldız daha kaydı, üzüldüm ya walla
0BeğenmedimŞikayet
johnny_bravo_ ()İstifa etmiş dedecm ya :(( neden böyle oldu ki?
0BeğenmedimŞikayet
THE_END_ ()istifa etmiş neden ne olduki john
0BeğenmedimŞikayet
THE_END_ ()ne oldu patetese john
0BeğenmedimŞikayet
johnny_bravo_ ()Ya hocam naptınız siz :(( Sorun nedir neden böyle oldu gerçekten hiçbir şey anlamadım çok üzgünüm
0BeğenmedimŞikayet
johnny_bravo_ ()Geçmiş olsun hocam neden böyle oldu? Hiçbir şey de yoktu ama geçmiş olsun. Kuzuların sessizliğine devam anlaşılan :/