Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()tamam hocam
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Auykur ()İnşallah fırsat olur hocam
Digimen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Digimen ()Powell a göre yorum yqpıyorlar, düşüş doğrudur bekliyoruz ama derin değil.. Sonrasında toparlanma olur.. Piyasa son alımlarını yapar..
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Digimen ()17;00 açıklama ve sonrasında soru cevap.. Salı çarşamba perşembe 17;00 yorumlari var.
sezerr_r için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sezerr_r ()Bugünki açıklama kaçta acaba biliyormusunuz
0BeğenmedimŞikayet
Digimen ()Bugün açıklaması var.. Salı çarşamba ve perşembe yorumları var.. Önemli olan bugünkü qçıklqması ve sonrasında soru cevap bölümü..
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Hocam gümüşte düşüş derinleşwbilir diye korkuyorum. Erkan Öz videosunu izledim, dolarda yükseliş emtiyalarda düşüş diyor. Gümüşten dolara parite uygun mu sizce
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Orta vadede 7.75 görünüyor. Durumlar karışık.
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Sanmıyorum. Hem faiz düşerse dolarda düşer diyor birileri :)Bakarsın faiz indirirler :)
0BeğenmedimŞikayet
Voles ()bence sabit bırakılacak. yto.
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Dolar Perşembe ya kadar gider diye düşünüyorum. Perşembe faiz indirimi gelir mi sizce?
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()1 lira düşmesi mumkun degil. Ama global dalgaya kapıldı şimdi. Bu dalgada tahmin zordur. Dolarda alım seviyesi gelirse paylaşırım.
ZGK için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Pavel ın Salı Çarşamba Perşembe. 3 gün konuşması mı var. Ya da tek bu gün mü var.?
0BeğenmedimŞikayet
pegasus325 ()Orası belli olmaz kardesim bugün mü olur 1 hafta mi 1 ay surer
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()nasip dostum :)
Mehmetaltas1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Digimen ()Benim çalışmalarımın sonucu bugün lagarde ardından powell, son alım fırsatları bugün diye düşünüyorum.. Piyasa ciddi dalgalanmalar yaşanması bekleniyor.. Tl de olqnlar için bugün iyi fırsat sunulacak..
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetaltas1976 ()Ben söyliycektim ağzımdan aldın.
ticaret_adamı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Akşam kapanışı da yüksek yapacak gibi, 7.60 üstü kaldı, Dünyada dolar yükselişte bugün sanırım.
0BeğenmedimŞikayet
Kral_islahiyeli ()Dostum dussede dolar alsak ama nerde
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()ani bi hareket bekliyom şhsen 15 20 kuruş gibi o aradada gözüm gümüş tl de
0BeğenmedimŞikayet
Lâ_Edrii ()7.62-7.63 demek istediniz sanırım, sonrası bir düzeltme mi 7.4x civarına?
0BeğenmedimŞikayet
babaalo ()yemezse jp amca zarar kes yapacak:)
0BeğenmedimŞikayet
EDEP_ve_VEFA ()Selamlar, dolar da düzeltme bugün yarın oluşabilecek bir durum mu? teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()dolar 1 lira mı düşecek anlamadım