Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Tabi alım- satım veya bekleme karar ve takdiri sizde @Aynur1 arkadaşım , bana göre an itibari ile Buralar destek ve karar yerimiz, saatlikte toparlanma durumunu görmek gerek, bu gün gümüşte her şey beklenebilir, bildiğiniz gibi, fed powel'ın bu gün konuşması da var. :)
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()günlükte de sonuya gelse idi. Anladım beklerim bir az.
Size ve sabahtan bu yana bilgi paylaşan her kese teşekkür ederim. Hayırlı işler dilerim. Hoşça kalın. ..
uzmn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Tabi destekleri biraz önce paylaşmıştım, desteklerin kırılıp kırılmadığına göre kademe pozisyon açmakta fayda var, biraz önce ifade etmiştim saatlikte düzeltme sonlarına yaklaştık diye. :)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Ben kendim için sormuştum. Sağol iyim bende.
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Teşekkürler @Aynur1 arkadaşım, çok şükür iyiyim, umarım siz de iyisinizdir. Ben zaten şu an için gümüşteyim, sadece olası sert satış durumunda riskimi azaltmak için bir miktar usd elimde tutuyorum. Bereketli kazançlar. :)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Hocam iyi sinizdır inş. Siz olsanız ons gümüş alım için nerden başlardınız? 26,06 yazmişsiniz? Öğlen ya da yarin i beklemek doğru mu?
2BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Evet Benim beklentim gümüş ons'ta orta ve uzun vade (6 ay-1,5 yıl) güzel noktalarda olacağımız yönünde,
Ycl_76 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ycl_76 ()Hocam orta vadede yön yukarı mı beklıyorsunuz sizde 6ay -1 yıl
2BeğenmedimŞikayet
Periyot ()hayırlı günler bereketli bol kazançlar hocam, emeğinize sağlık teşekkürler...
1BeğenmedimŞikayet
Yılmaz_34 ()10 numara hocam teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Rica ederim @BAŞKENT_EFESİ arkadaşım, paylaşım yapıp öngörüde bulunan tüm arkadaşlarımızın da ellerine sağlık. Teşekkürler.
BAŞKENT_EFESİ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BAŞKENT_EFESİ ()Eline sağlık hocam @uzmn
2BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Şu an için gram gümüş bacağı evet USD ile ayakta, yükseliş yönlü asıl hareket ons gümüş te olur ise çok daha güzel olur, hayırlısı. Bereketli kazançlar.
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Hocam, dolar da destek veriyor. Çok düşüş olmaz gümüş gramda sanırım