Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0484 11:28:57
EUR 36.2595 11:28:57
USD 34.5627 11:28:57
ALTIN ONS $2697.0950 11:28:57

Grafiği gönderen: Automatic__

Dipten gelen fib çıkış kademesi ilginç bir noktadan dönmüş. Şu anki seviye çok önemli. Asla yatırım tavsiyesi değildir. Basit bir fikir paylaşımı sadece.

Yorumlar (20)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

aspar ()

Değerli görüşleriniz için tşk ederim. İyi akşamlar hocam

_Samuray_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

_Samuray_ ()

Piyasa yapıcılar ne ister ona bakmak lazım. Adamlar geçen yıl 4 gün içinde piyasayı dümdüz edip dxy yi 103 seviyesine çıkardı. Dxy deki geri çekilme öyle blok satışı şeklinde de değil, hala çıkış kanalında kontrollü bir düzeltme. Belli olmaz ne yapacakları. Ben çıkıyorum dostum iyi akşamlar.

aspar için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

aspar ()

İşte hocam mevcut durumlar böyle iken, dünyanın da haline bakınca yükseltmezler gibi geliyor bana. Ne zmaan ki dünya sert bir düzletme isterler. O zman kozlarını ortaya koyarlar diue kendimce düşünüyorum

1BeğenmedimŞikayet

_Samuray_ ()

Dxy artarsa karşısındaki bir çok şeyi olumsuz etkiler tabi. Özellikle gelişmekte olan ülke borsalarını , dolar ile değer biçilen emtiaları , Dxy nin artması demek zaten paritesel hareketin sonucu olacağından karşıt para birimlerinin de dolara karşı değer kaybetmesi demek olur. Euro , gbp , cad, yen , sek vs.

0BeğenmedimŞikayet

aspar ()

Hocam tek anlaşamadığımız nokta fredi zaten :) ben sahiplerinin baya bir zmaan daha üstünde baskı oluşturup yükseltmeyeceklerini düşüyorum. Çünkü çıkması dmeek karşısında ne varsa düşmesi dmeek ki özelikle ralli yapan borsalarını olumsuz yönde etkilemez mi?

0BeğenmedimŞikayet

_Samuray_ ()

İşte ondan emin olamıyorum. Ama olası bir dxy artışı bence muhtemel , bu baskı kurabilir. L- Ondan dolayı ons yorumundan uzak duruyorum ons almıyorum.

0BeğenmedimŞikayet

aspar ()

Hımm ikinci destek noktası öenmli bir bölge. Altı sıkıntı yaratabilir. Ellerinize sağlık. Keşke bu şekil paylaşımları devam ettirseniz hocam

0BeğenmedimŞikayet

_Samuray_ ()

@aspar dostum benim ekte bu sitede paylaştığım son grafik mevcut 1953musd de paylaşmışım , grafiğin içinde yazılanlar ve şu andaki fiyatı kıyasla belki fikir verebilir :)

0BeğenmedimŞikayet

Automatic__ ()

Rica ederim dostum. İzliyoruz bakalım hayırlısı olsun.

Sessiz_gemi için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Sessiz_gemi ()

Elinize saglik hocam.. siteye geldiginiz belli oluyor.. :))

Automatic__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Automatic__ ()

Dostum inan hisse konusunda hiç çalışma yapmıyorum. Arada aldığım sattığım şeyler var ama onları da burada paylaşmak istemiyorum. Bu konuda benden çok daha deneyimli bilgili arkadaşlar var bist sayfasında . Ben o kadar deneyimli değilim bist konusunda.

Guclu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Nevkar1976 ()

Dolarda sert bir yükseliş olabilir ytd

0BeğenmedimŞikayet

Guclu ()

Dostum alkim değerlendirmen var mı ?

1BeğenmedimŞikayet

Automatic__ ()

Rica ederim . Düşünceniz için ben teşekkür ederim.

DolarDuser için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

DolarDuser ()

Emeğinize sağlık. Böyle grafikler paylaşarak biraz olsun sitenin amacına hizmet etmiş oluyorsunuz. Kendi adıma teşekkürlerimi sunarım...

0BeğenmedimŞikayet

Automatic__ ()

Rica ederim Bunlar benim takip ettiğim göstergeler bazen işe yarıyor bazen yaramıyor. Ama paylaşmak istedim.

kingkeoin için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

kingkeoin ()

Grafik ve teknik analizlere emek veriyorsunuz kendi adıma teşekkür ederim inş bu tarz paylaşımların artmasını temenni ediyorum.

0BeğenmedimŞikayet

Automatic__ ()

Rica ederim. Gördüğümü paylaşmak istedim.

ASRN için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

Emeğinize sağlık

4BeğenmedimŞikayet

Automatic__ ()

Derler ki genelde Abd 10 yıllık tahvil faizleri ile ons altın ters çalışırmış. Asla yatırım tavsiyesi değildir. Sadece basit düşünce paylaşımıdır.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum