Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
1BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Parça işlem ile her sert düşüş ufak ufak değerlendirilir dostum
Bağlayıcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Evet usta sabır. simdi ben bir parça gram bozdum gümüş alım için beklesemmi usta. yoksa 5500ler gelirmi sizce
ALONE_EAGLE için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Elbette olacak hemde daha güzel yerlere ama bu işin doğası bu dostum kesinlikle sabır edilmeli
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Usta çıkış olacak degilmi:) panikleyecek durum yok inşallah
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()İlk ve son olarak değil de tepki alabileceği yerler olarak bakarsak daha sağlıklı olur
1BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Tabi bunu net bilemeyiz ancak yükseliş trendi içinde bile 6 ay da bir 3.47,4.70,5,50 gibi yataylar vardı bu ne kadar sürer takip edeceğiz bakalım
Edese için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Usta 22.60 sonmu
1BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Maksat ön plana çıkmak değil nasılki yükseliş trendi zamanı yükselen dip ve tepelerimiz vardı 6 haftadır alçalan diplerimiz ve tepeler imiz var buda bir düşüş trendi emaresidir
bu kadar basit teşekkürler Özge
özgece için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Edese ()“Tez zaman “ kısmı biraz sıkıntılı sanırım ama artık yapacak bir şey yok. Zarar kes yapmak macera olacak, bekleyeceğiz mecburen...
0BeğenmedimŞikayet
mertali123 ()Hocam tbrk ederim sizi. bundan sonraki beklenti ne olacak acaba hocam?
1BeğenmedimŞikayet
özgece ()Günaydın üstadım tabii ki şahitlerin 1-2 değil grupta güvenilen üstadlardansın.
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Teşekkürler dostum şahidim var mış şükür de olanlar oldu artık inşallah terste kalan arkadaşlar tez zamanda çıkarlar
Edese için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Edese ()Tebrik ederim.. bu kadar net bir tarih belirttiğinizi hatırlıyorum ama yorumunu yapamamıştım.. yıldızı hak ediyorsunuz..
1BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Takriben Biliyorsun zaten 22 Eylül Mevsimsel döngü tarihidir bakalım neler olacak
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bal2kes ()27 destekmi 27 den duvara çarpar gibi yukarı çıkıyor
Bu olay yükseliş habercisi bence