Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Ben teşekkür ederim sayın Gold faydalı olmasını dilerim bol kazançlar saygılar.
Gold87 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Yorumlarinız için teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Sayit_34 ()Cevabınız için teşekkürler. O tür işlemleri bilmiyorum ama parçalı alıp yapmadığım için pişmanım
Maximus55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Maximus55 ()Sn Aytaç değerli net açıklamalarınız için tşkler..
Aytaç_fb41 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sayın Maximus bir önceki gram çalışmamda sıkışan kanaldaki hacimi belirmiştim, 464.840 direncinin geçilmesini ve kalıcı olması gerektiğini aktarmıştım o grafikte hedef 522 seviyeleri idi direncin geçilmesi pozitif bir durum kalıcı olmasına bakıcaz 464,840 altına inmesi durumunda tekrar yatay bant aralığında seyir mümkün... Güncel grafikte tavan ve taban hacimi göreceğiniz üzere daha fazla dolmuş daha olumlu konumda diyebiliriz. Dolardaki hareketlilik ons yatay kalsa dahi grama olumlu yansıyacaktır. Grafike bakacak olursak güncel sıkışmayı net görebilirsiniz kırılma nereye olursa oraya hacim yapacak zaten simetrik üçgenden beklenen de budur formasyonun çalışması durumunu hep birlikte görücez. (dolardan ciddi atak bekliyorum uzun vadede pound diyorum) düşüncenize istinaden şimdi sterlindeki durumu uzun vade çok net olumlu olur diyemiyorum hala Brexit konusu ile ilgili sıkıntılar var ve bu haftada paritede ciddi düşüş yaşandı, güçlü sterlin için pariteninde en az 1,40 seviyelerinde olması gerekli yüksek hacim yapması gerekiyor. Doların değer kazanması sterlinin düşmesi GBP/USD ye olumsuz yansır bu durumda GBP/TRY de olumsuz yansır bu şekilde düşündüğümü bilmenizi isterim kolerasyon durumlarınıda ayrıca değerlendirmelisiniz hem dolar hem paund? eş zamanlı yükselişler çok net olur diyemiyorum. Yinede YTD herkesin gönlüne göre olmasını dilerim bol kazançlar saygılar.
1BeğenmedimŞikayet
Maximus55 ()Dövizde uzun vade kalıyorsun riskleri dağıtacaksın paçal yapacaksın dön geriye dolar güçlü iken 0.7 Euro paritesi 1.20 pound vardı geçiş yapsa idin arbitaj 1.1950 Euro /1.34 pound oldu bu rakamlarda tekrar dolara geçse idin doların yetinde çoğalmıştı !
Sayit_34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sayit_34 ()Ben dolardayım keşke Euro da olsaydım. Bir kere insanların aklında hep dolar olduğu için Euro yu daha az duyduğu için benim gibi acemi yatırımcılar direk dolara yöneliyor
0BeğenmedimŞikayet
Sayit_34 ()Tamam teşekkürler
Aytaç_fb41 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Maximus55 ()4.60–4.70 arasında bir müddet gideceğini ne yukar yön almasını ne de koşa vadede 4.63 kırılmasını bir müddet beklemiyorum koşa vadede dolardan ciddi atak bekliyorum uzun vadede pound diyorum ağırlıklı Euro dayım euro/gram, gümüş iyi kazandırdı sor dolarda? Sizin fikriniz?
2BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sayın Sayit, müsait olduğumda bakabilirsem bilgi veririm inşaAllah.
Sayit_34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sayit_34 ()Merhaba Dolar da olanlar içinde görüşlerinizi alabilirmiyiz.