Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0435 17:04:35
EUR 36.0802 17:04:35
USD 34.5532 17:04:35
ALTIN ONS $2691.5000 17:04:35

Konu: 8) Gümüş Ons 4saat

Yorumlar (15)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Kaleli_Turkish_Soldier ()

Belli yerlerden alım satım emri vermek için = eğer şu rakam olursa manasında.
Dönüş nerden olur bilinmez... Uzun süredir tekniği açığa düşürüyor Piyasa yapıcılar.

es_ank için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

es_ank ()

Himmsu an geldi teşekkür ederim nerden döner peki? Birde tfx de if.. done yazıyor eskiden stop emri verdiğimiz yerde nedemek acaba

Kaleli_Turkish_Soldier için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mesajımı göremedim gelmedi size galiba. 6.18 olur.

0BeğenmedimŞikayet

es_ank ()

Lafın gelişi diyorum hoca oldunuz için degil

acemi_yatirimci55 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

acemi_yatirimci55 ()

tabiki hoca dışında ne olursa 23 yaşındayım bu arada kardeşte olur :)

Kamurann için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kamurann ()

@acemi_yatirimci55 Birader, beyefendi veya kardeş diyebilirmiyiz?

0BeğenmedimŞikayet

25.700 bölü 31.1 çarpı 7.48 = 6.18

0BeğenmedimŞikayet

acemi_yatirimci55 ()

İkinci kez söylüyorum bu alanda herhangi bir uzmanlığım yok. Kendi çapımda takılıyorum bu yüzden hoca demeyiniz :)

1BeğenmedimŞikayet

acemi_yatirimci55 ()

Ben al, sat yada tut gibi tavsiyeler vermiyorum. İhtimallerden bahsediyorum ve dsetek- direnç veriyorum. Hiçbir analizimin bir garantisi yok. Tamamıyla da yanılabilirim ? Yani kesin düşecek diye birşey yok

Memet_13 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

es_ank ()

Hocam valla beceremiyom siz hedaplasaniz olmazmi

Kaleli_Turkish_Soldier için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Tito_ ()

Takıpteyim

0BeğenmedimŞikayet

Memet_13 ()

Dediginiz gibi ise benim daha yaklasik 200 tl zarar kalmis burdan çıksam alttan alsam olurmu sizce eger dusus gelecekse..?

0BeğenmedimŞikayet

Gümüş TL nasıl hesaplanır?
* Gümüş ons:31.1x Dolar kuru=Gümüş TL.

1BeğenmedimŞikayet

acemi_yatirimci55 ()

4 saatlik grafiğe geçtim. (26 - 25.700) aralığı destek olarak çalışmakta. Fiyat birçok kez buradan yükselmiş. Lakin gözüme bir obo(omuz- baş- omuz) oluşumu çarptı. Bu bir düşüş formasyonudur. Genelde fiyat zirvelerde iken böyle bir görüntü karşımıza çıkar. Hemen bakalım;

0BeğenmedimŞikayet

es_ank ()

Hocam 25.700 gümüş TL nekdara denk geliyor

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum