Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
kriptoderen ()Ne kadar riskli bir bölgeden alım yaptığımı anlıyorum. 3.40 için emir vermiştim, fakat piyasa beklentisini 3.95 görünce emrimi 3.70'e çekmiştim ve 3.55'ten döndü. Şaka gibiydi, hala tersteyim ve kabusa döndü. Tercihimi yapıcam en geç önümüzdeki hafta. Pozisyonumda bir değişiklik olursa sizi de bilgilendiririm muhakkak.
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Şöyle söyleyeyim kısacası Aylik grafikte negatif nedeni ise ortabollinger bandi 3.65$ seviyesinden geçiyor ve haftalık grafikte ise bollinger altbandi 2.05$ seviyesinden geçiyor en son gördüğü 2.50$ seviyesini kirarsa şayet 2.20$ ve2.05$ seviyelerinin gelmesi mümkün olabilir.. Günlükte zaten 2.75$ seviyesinde tutunamazsa şayet 2.56$ seviyesi göze çarpıyor ve BTC aşağı sert salinimlar yaparsa özellikle 9825.07$'in altında günlük kapanışlar gerceklestirirse riskler aşağı yönlü uzayabilir ve siizn aldığınız 3.11$ civari seviyesi Nisan ayından gelen 5 aylık bir direnç konumunda olduğudur bu seviyenin üstünde en az 2 garanti olarak kapanışlar yaparsa zaten dünde belirttigim gibi 3.25$-3.33$-3.50$ seviyeleri beklenmelidir artık gerisi size ve BTC'nin gidişatina kalmış durumdadır.. Suanlik başka bir majör koin tercih sebebiniz olabilir..
kriptoderen için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Blue07 ()Degerli kardesim hayirli cumalar nasilsin kolay gelsin
0BeğenmedimŞikayet
kriptoderen ()Evet, okudum. Fakat, bende şöyle bi durum var, açıkçası zararım fazla. Ortalamam 3.11 ve eğer EOS 2.16'ya kadar çekilirse anaparaya değmiş olur. Orada stop var ve bu durum beni korkutuyor. Şimdiye kadar hiç zararkes yapmadım, hep sabrettim. Ama EOS'ta harcadığım vakitte hem EOS zararımı çıkarır hem de kara bile geçerdim diye düşünüyorum. Başta yatırımım sadece kar kısmıydı ancak ortalama düşürmek için varlık arttırımına gidip alttan topladım. Şu an 3.11 işte.
0BeğenmedimŞikayet
Elifelifgizemli ()Teşekkür ederim. ama şuan direnç 2.30 u daha girmedi saatl8kte bakalim nolacaz
5BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()SUSHİ/USDT şuan BİNANCE verilerine göre bakıyorum ve yeni bir koin olduğu için verileri çok az ve yeni çıkan koinlerde genelde yapılan hatalar çok yüksek olmasıdır o yüzden ooo çok yükselmiş hala yükseliyor bende alayım demek gerçekten yanlıştır, ve risklidir.. Şuan genel olarak 4 saatlik grafiğine bakıldığında ise 2.58$ seviyesine tutunursa 3.11$ ve ardından 50 SMA 3.36$ direnç seviyesidir, 4 saatlikte ve 2.02$'in altında kapanışlar yapmasi en son dip seviyesi de olan 6 Eylül'de görülen 1.13$ seviyesine kadar uzayabilir.. Saatlik görünümünde ise 2.36$-2.62$ ve 3.18$'da tutunması durumunda 3.41$-3.50$ en önemli direnç seviyeleri olarak göze çarpıyor..
Elifelifgizemli için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Elifelifgizemli ()Hocam günaydın susi nin bir açıklamasını yapmanız mümkün mü? yükselir. mu düşmeye devam. mi eder?
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()@kriptoderen dün EOS ile ilgili profilimden bakabilirsiniz diye belirtmiştim hala değişen birşey yok ve günlükte çok önemli HO'larin altında yeniden belirteyim.. Altyorumdan yeniden bakabilirsiniz bilginize..
0BeğenmedimŞikayet
Ardaesat ()eyvallah abi, girdik bikere, bi çıkabilsek bidaha töbe :)
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Yeni çıkan bir koin verileri çok az ve en yüksek 9.865$ seviyesini görmüş ve en düşük ise düzeltmede 2811.01$ seviyesine kadar aşağı salınım ve düzeltme yapmış görünüyor.. 4 saatlik grafikte 3.466$ seviyesine tutunmasi önemli bu seviyeye tutunduğu takdirde üstbollinger bandı 3.970$ ve ardından 4 saatlikte 100 SMA seviyesi de olan 4.440$'a kadar kadar bir yükseliş sergilemesi beklenebilir burası aynı zamanda FİB 0.236 oranina tekabül ediyor olduğudur.. Saatlik görünümde ise en önemli destekler 3.500$ 3.432$ ve bollinger altbandi 3.280$ seviyeleridir.. En önemli dirençler ise 4.160$ ve sonrasında 4.514$ seviyeleri göze çarpıyor.. 5.500$-5.600$ bölgesinin üzerinde kademeli de olsa en son test ettiği seviyeye doğru adım adım gitmesi olacaktır.. Böyle jetonlara asla ama ASLA FULL girilmemesi önemlidir şuan gördüklerim bu kadar..
Ardaesat için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ardaesat ()abi biz bu yfii den nasıl kurtulucaz,
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Merhaba kardeşim EOS maalesef günlük görünümde çok önemli direnç seviyelerinin altında biraz toparlanması uzun sürebilir, günlükte MA200 yani şuan ki seviye olan 2.75$'in üstünde kalması önemli ve bu seviyenin üstünde kalması durumunda 100 MA 2.84$ günlük bollinger ortabandi 3.05$ ve 50 günlük MA seviyesi de olan 3.10$ seviyelerinin ciddi direnç seviyeleri olduğunu bilelim.. 3.13$ seviyesinin üstünde kapanışlar yapması durumunda kısa vade de 3.25$-3.33$ ve 3.50$ seviyelerini hedef alacak olmasidir.. MA200 2.75$ seviyesinde tutunamazsa aşağı seviyede 2.65$'da çift dip patern oluşumu mevcut buradan yukarı sekmesi olabilir şayet formasyon çalışırsa yukarı doğru ivmesi beklenebilir ve tutunamazsa 4 Eylül'de test ettiği 2.49$ seviyesi ve aşağı yönlü riskler uzayabilir ve BTC'nin aşağı salinimlari EOS için şuan çok tehlikeli bir durum ortaya çıkarıyor bilgine..
MrtZbk için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
MrtZbk ()Hocam E O S Yorumunuz var mı
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşkler kardeşim bol kazançlar dilerim, hayırlı günler..
offlee için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
offlee ()günaydın , emeğine sağlık.