Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0472 07:21:52
EUR 36.1882 07:21:52
USD 34.5317 07:21:52
ALTIN ONS $2685.5250 07:21:52

Grafiği gönderen: Black_eaglE

Gram/TL' de üçgen sıkışmasının sonuna geldik arkadaşlar.Bugün, Yarın ya da bu hafta Cuma'ya kadar artık bir yöne kırılım gelecek.İndikatörler pek iyi görünmüyor maalesef.459,70 seviyesi kanalın alt trend çizgisi.Şuan sınıra dayanmış durumdayız.Buradan, yeniden kanal içi hareketlere devam etmek isterse 468 lira seviyesine kadar tepki gelebilir.Üçgeni aşağı yönlü kırarsa şayet önce 452 lira, daha sonra da 444 lira lara kadar çekme yapabilir.Yükseliş için ise 468 lira direncini geçmemiz şart.Dolarda bir düşüş eğilimi yok.Altın/Ons düşerse dolar bir miktar kayıpları tolare edebilir.Altın/Ons'ta da bildiğiniz 1903 dolar seviyesi güçlü destek konumunda.
1903 dolar üzerinde kalan Ons'ta sıkıntı olmaz.

Yorumlar (16)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Ons2020 ()

İnsallah bekliyoruz sabirla...

Black_eaglE için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ons2020 ()

Cok dogru. Emanetiniz birakilmistir.

8BeğenmedimŞikayet

Black_eaglE ()

Evet yukarı bekliyorum çünkü Ons'un düşmesini destekleyecek somut hiç bur gelişme yok. Pandemi de olası ikinci dalga hareketinde (inşallah olmaz) piyasalar ağır hasar almaya devam edecek ve yatırımcılar iyiden iyiye Ons'lara ve kripto paralara yönelecektir.

Mehmetaltas1976 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

66vip ()

yerınde ve anlamlı bır yorum like

7BeğenmedimŞikayet

Black_eaglE ()

Sabreden hep kazanmıştır; hem Allah'ın nezdinde, hem de geriye kalan her şeyde

Sibel_2 için cevaplandı (yorumu göster)

-1BeğenmedimŞikayet

Black_eaglE ()

Rica ederim

r3kt için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

mahmuTS61 ()

niye gelmesin daha 3-4 ay önce 390 gelmisti:)

Bybonusss için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

r3kt ()

Teşekkürler yorum için...

1BeğenmedimŞikayet

Sibel_2 ()

İnsallah.. Sabırla bekliyor ve takip ediyoruz..

0BeğenmedimŞikayet

Mehmetaltas1976 ()

Hocam sen ons lardada yukarımı bekliyosun.

1BeğenmedimŞikayet

Bybonusss ()

Agzına yağ bal :) 490 a gelse bi :)

mahmuTS61 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

mahmuTS61 ()

bence önce 490 sonra tekrar 460-465 seviyelerine iner. sadece kişisel tahmin. ytd

1BeğenmedimŞikayet

Esra_kazancizade ()

inşallah hocam

11BeğenmedimŞikayet

Black_eaglE ()

Alt grafikli yorumda, gram/TL de 459 lira seviyesi destek dedik ve oradan dönerse hedef yeniden 468 lira olur dedik. Kanal içi hareketlere devam ettik ve 459 liradan dönerek 468 lirayı test etmiş olduk arkadaşlar.
Dün de dedim, yine diyorum; bu hafta üçgen kırılımı gerçekleşecektir.468 lira bandını takip edeceğiz. Üzerinde gelen günlük ve haftalık kapanışta hedefimiz 500 lira ve üzeri olacaktır.

0BeğenmedimŞikayet

Betwars ()

Hocam aynı şeyleri söylüyoruz 10 15 gün önceden aynı idi sadece fark şu 468 değil 478 iyi görüp aşağı gelir bu da satım fırsatı olup alttan alınır . yorumu (7 gün önce)
Ben bu küçük iniş çıkış ları önemsemiyorum. önce inanmak gerek ayın 8 iyi önemli 1 hafta önce grafikte görünen tarih 8 9 alsat için uygun olacak diye düşünüyorum. Ons şimdi düşük hedef 2xxx dolar da çıkıyor aşağı yukarı 18tl bir fark oluşur yükselir yani 462 den 478 479 u bulur. o arada satıp vergi makas 11 tl bırakır. yüksekten satıp tekrar 9 u Öğleden sonra 463 465 bandında kalır. bu benim öngörüm kesinlikle yatırım tavsiyesi değil dir. ustaların grafikleri öyle gösteriyor

https://altin.in/betwars/2

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum