Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
1BeğenmedimŞikayet
itartar ()@Elazığlee
Aynen, stoplu...
Teşekkür ederim...
Elazığlee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Elazığlee ()Tmmdır, bazen çok ani gelişiyor her şey yazana kadar dip yapıp çıkıyor :d denk geldikçe yazıcam, ama stoplu şekilde her zaman.
itartar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
itartar ()Evet, iyi gidiyorsunuz:)
Siz aldıkça sattıkça yazarsanız yardımcı olmuş olursunuz. Peyder pey 3-5 kuruş iyi geliyor:)
Teşekkürler...
0BeğenmedimŞikayet
Elazığlee ()Tabiki, azla yetinki çogu bulasın :) prensibim orta uzun vade sinir stresinden uzak bu yolu seçtim kendime çok iyi gidiyor bakalım :)
itartar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Elazığlee ()46.60 ise güzel, 47.50 lerden gircen sandım stoplu devam et onla
Fatihkarli için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Fatihkarli ()46.60 dan %30 atom dayım bakalım, bir cacık çıkmayacak galiba, şutingen gibi duruyor
0BeğenmedimŞikayet
itartar ()@Elazığlee
Kaç gündür akşamları atom, link iyiydi:)
3-5 kuruş bırakıyordu:)
Gizliden takipteydim:)
Sizin yaptığınızı yapmaya çalıştım. Sizin gibi yapacaklar, "Kar cepte iyidir. "i unutmamalı. Sürekli çıkacak diye değil de bu kadarı da yeterli diyebilmeli. Ayrıca geride stop olursa, en azından zarar edilmez:)
0BeğenmedimŞikayet
Atak01 ()Eğer 1.95 e dustigunde kalan yariyi girseydim iki haftada 80 bin TL kar alacaktım xtzden xtzyi doğru yerden alırsan ihya eder
0BeğenmedimŞikayet
Elazığlee ()Yes, belki az bişi xtz alırım btc çıkınca 200 300 dolar saglam tepki veriyor, başka aksion yok gibi, atom, link bişi çıkmaz bugün öyle görüyorum
Fatihkarli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihkarli ()Hala izliyorumusun?
0BeğenmedimŞikayet
Elazığlee ()Teşekkürler cümlemize inş
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Yok dostum estağfurullah ne demek Rabbim herkesin kalbine göre versin dileğiyle kat be kat kazançların olması temennisiyle değerli kardeşim..
1BeğenmedimŞikayet
Elazığlee ()Biliyorum hocam, yüzünüzde tebessüm oluşsun diye takıldım ben :)) bi yanlışımız olduysa affola
0BeğenmedimŞikayet
Karanlık18 ()Evet hocam biliyorum bu piyasa 4 yıldır işlem yapıyorum tersi çok pis ama sizinle bu yolda yürünür; ))
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Rabbim cümlemizden razi olması dileği ile dostum..
Uğur_55_05 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()BEKLENTİ ALINIR GERÇEKLER SATILIR..
Borsacıların en bilinen sözü ya da klişe bir sözüyle başlamak gerekirse şayet; Çok bilinmesinin sebebi ise temelde doğru olması, işe yaramamasının sebebi beklentiyi oluşturan bilgi ve piyasa oyuncuları tarafından öğrenildiği esnada aslında bunu bir çok spekulatörün trading diye tabir edilen kaynağından yasal olmayan yolla bilgi edinmek şeklinde öğrenmiş ve herkes uyurken hisseleri edinmiş ve pusuya geçmiş olduğudur.. Yatırımcıya güven vermenin yolu beklenmedik jestler yapmak değil, uzun vade de sürdürülebilir dinamik bir sistem kurmaktır.. Geçici sorunlara geçici çözüm üreterek sürdürülebilir bir sistem yaratilmaz.. FLM verdiği sözleri yerine getirmedi NEO'ya olan guven sarsıldı ve şuan NEO geçici olarak bir ödül yarışması gibi birsey yapiyor ve şuan yatırımcı nasıl güvensin ki.. Yılsonu güncellemesi var ne malum yeniden ertelenmeyecegi onun için bu güveni yeniden kazanması için 50 günlük MA'nin üstüne çıkıp kapanışlar yapması şart..
Ragnar_lotbrook için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Bereketli olsun dostum, fırsat bulduğumuz sürece ve elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya özen gosteririm.. Ama bu piyasa öyle bir piyasa ki ters köşeye yatıracağını aklımızdan çıkarmamamız gerekiyor.. Adamı vezir de rezil de eder..
Karanlık18 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Uğur_55_05 ()Teşekkürler yorumlarınız için ALLAH razı olsun.
1BeğenmedimŞikayet
Ragnar_lotbrook ()@CoDeX© üstad aksine flm koin neoya yaramadı. Her kedin beklentisi flm coin sergilendinde herkes neoya yarıck diye beklenti içerindeydi çunku flm coin neonun alt yapısıydı. Neonun ceosu bnb anlastı ogun flm coin sergilendinde neo çok dustu bnb uçmustu bu bilgi aktarmak istedim kolay gelsın:)
1BeğenmedimŞikayet
Karanlık18 ()Hocam yine nokta atılı yaptınız linkte sizin yorumu gördüm hemen sattım linki Allah razı olsun emeklerinizden dolayı bu sitenin canısınız:))
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()@Elazığlee dostum en son 1 ay önce belirttiğim hedef yerine geldi 25.321$ ve mum kapanışı tam da bu seviye ama iğneyle birlikte NEO 25.859$ seviyesini görmüştü geçtiğimiz ay benim portföyümde 5.100$'dan BTC 0.043$'dan aldığım ADA'larin hepsini sattım nedenine gelecek olursak şayet çünkü önceden belirtmiştim hayırlı bir iş için (ev) nakite geçmem gerektiğini ifade etmiştim NEO'yu da o zaman kısa vade düşünmek zorundaydım nitekim sadece al- sat yaptım ve FLM'den dolayı yükseleceğini biliyordum ama meblağın aciliyeti olduğu için tutamazdim, yoksa orta/uzun vade alır bekletirim kafam rahat olur izlemesi daha güzel oluyor çünkü.. Fırsatlar bitmez LİNK'te öyle olacak..
0BeğenmedimŞikayet
Hannes ()Arkadaşım emeğine sağlık, sen elden çıkardın galiba ama müsait olduğunda ada ya bı göz atar mısın