Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()elinize sağlık, emek vermişsiniz
bana göre güzel ve detaylı bir çalışma,
işimize gelmediği için her şeyi görmezden gelsek bile,
MACD ve STOCH RSI nin ne dediği önemsenmeli ve izlenmelidir.
profilinizi incelemeye devam ediyorum.
0BeğenmedimŞikayet
ali4034 ()Hocam yanlış anlamayın beni bu aralar dolar ne veri dinliyor nede grafik
3BeğenmedimŞikayet
FYPOX4 ()hilal hanım grafiğiizdeki 2. 32 rakamı zaten gelmicek. teknik olarakta gelmesi yüzde sıfır oğlu sıfırdır. neden sıfır olduğunu şimdi size anlatmam zor teknik tecrübesi olan arkadaşlar bilirler, sizde bi süredir öğreniyorsunuz gayette başarılısınız buda nazar boncuğunuz olsun. 3 yıldızlı bir üye olarak sözüne kulak verilen arkadaşlarımızdan olduğunuz için söylemek istedim iptal ederseniz sevinirim yok öyle bişey çünkü=)
0BeğenmedimŞikayet
MNG ()mrb hilal hanım grafige baktıgım kadarıyla 6 aylık düşüş öngörüyorsunuz. sadece belirli aralıklarla yükseliş tekrar düşüş. dogru mu anlamışım.
0BeğenmedimŞikayet
zirve35 ()emeğine sağlık hocam da ne diyim bilemedim.
0BeğenmedimŞikayet
BlackkEagle ()2, 32 mi hocam.. satıyorum şimdi doları yemişim zararı offf
0BeğenmedimŞikayet
sabrın_sonu ()@karahilal kandiliniz kutlu olsun. laf aramızda sizin grafikleri açmaya korkuyorum artık ))) ve biliyorum korkunun da ecele faydası yoktur (ne yazık ki)
0BeğenmedimŞikayet
serdar6055 ()eline sağlık hocam.
fikirlerinize katılmamak elde değil
benim grafikler de pek içaçıcı çıkmıyor
bugün parite yaptınız mı?
0BeğenmedimŞikayet
EuroTürk ()Ben bir sigara yakayım en iyisi..
0BeğenmedimŞikayet
tutamayankamon ()hiçte saçmalık değil tamda bu olacak sayın hilal, fişini çektiler doların, tespitinize katılıyorum