Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
acemi_yatirimci55 ()Gram altın için en son attığım grafik buydu. Fiyat şuan e yazan alanın içinde. Hafta sonu güncellemesini atarım.
0BeğenmedimŞikayet
acemi_yatirimci55 ()Gram altın için en son analizimde 471 üzerinde 4 saatlik mumlar gelmez ise 460 - 457 aralığının gelebileceğinden bahsetmiştim. 4 saatlik kapanış gelmediği için satış yenildi. Grafiğin son halini paylaşayım ve bir sonraki fiyat haraketi hakkında konuşalım;
acemi_yatirimci55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()sıkıntı yok. çok önemli degil :)
0BeğenmedimŞikayet
acemi_yatirimci55 ()'ustalar' olarak kimleri kast ettiğiniz bilmiyorum. Ben kendi yaptığım teknik analize göre yorum yapıyorum. Başkalarının yaptığı analizler beni ilgilendirmez. Benim yorumum ve analizim bu şekilde.
Kio için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kio ()480 ila 490 tl gramda satış gelirse o fiyatlar konuşulur şuan teknik olarak hedef yukarı bunu ustalar bu şekilde yorumluyor.
0BeğenmedimŞikayet
acemi_yatirimci55 ()Elliott wave tekniğine göre 460 civarı gayet mümkün. Lakin sayım doğru diye birşey de yok. Hiçbirşeye kesin gözüyle bakamıyor maalesef. Sadece ihtimaller üzerine analiz yapabiliyoruz.471 üzeri 4 saatlik kapanış gelir ise farklı , gelmez ise farklı fiyatlardan konuşuruz.
Kio için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
acemi_yatirimci55 ()Grafiğin yorumunu yaptım okuyabilirsiniz.
ayt_altın için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kio ()Buradan sonra 460 lara gelmesi pek mümkün olmayacak yükseliş trendi bozulmadı ben tahmin ediyorumki gram günü 470 tl den kapatacak ve yarına başka bir yolculuk başlayacak diye düşünüyorum zaten tahminlerde bu yönde.
1BeğenmedimŞikayet
acemi_yatirimci55 ()Evet , orada unutmuşum maalesef. Dikkat etmemiştim :)
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()4. dalga 'e' dalgasının bitimiyle sonlanır. Biraz solda kalmış.
1BeğenmedimŞikayet
acemi_yatirimci55 ()Geçen analizlerim de gram altın için Elliott wave analizi yapmıştım ve fiyatın 470 tlye gelebileceğinden bahsetmiştim. Şuan kritik bir noktadayız.471 tl üzerinde 4 saatlik kapanışlar gelmez ise bir düşüş bekleyebiliriz. Bu düşüşe de e dalgası deriz. e dalgası ise 460 - 457 civarlarına kadar gelebilir. Kısaca 471 üzerinde 4 saatlik kapanışlar gerekiyor yükselişin devamı için yoksa düşüş gelebilir.
0BeğenmedimŞikayet
ayt_altın ()yorumunuz ne yönde