Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
NURCİ_55 ()Hayırlsı inşallah o zaman
Digimen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NURCİ_55 ()Teşekkürler. Tüm emtialar çıkarken nal topladı. Sıkıyor... Eskiden gün içinde al sat ta olurdu...
0BeğenmedimŞikayet
Digimen ()Platin daha yenimyeni toparlanıyor.. 1040 bekle sonrası 1100/1200/1300 tüketimi gümüşten daha fazla artacak..
NURCİ_55 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Digimen ()Yok tınne bitti.. :))
0BeğenmedimŞikayet
NURCİ_55 ()Daha dönüş yok yani... :)
0BeğenmedimŞikayet
NURCİ_55 ()Ama bir platin yorumu alsam çok sevinirim.229-230gibi çıksak mı düşüş olur belki yine ... @Digimen
0BeğenmedimŞikayet
Digimen ()Sarı çizgi tarih olacak, :))
1BeğenmedimŞikayet
NURCİ_55 ()Öyle gördüm ben de... Teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
Digimen ()28.500 üstü kalmalı, olmadı 27.500 ten destek almaya iner..
0BeğenmedimŞikayet
Canan90 ()iyi gunler sizi dinledim ve zarardan kurtuldum tesekkur ederim:) ongorunuz nedir simdi hocam beklemeye devammi
0BeğenmedimŞikayet
NURCİ_55 ()Kanaldan çıkıp sarı çizgiye gitmek isterse .. olur mu ki.. @Digimen vesvese mi yaptım
2BeğenmedimŞikayet
Digimen ()hep beraber olsun kardeşim.. :)
ötüken için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Inşallah gümüş dünden beri çok güçlü duruyor cin de alim yapıyor avrupa ve abd alırsa Allah derim emeğine sağlık bereketli kazançlar dilerim
0BeğenmedimŞikayet
ötüken ()@Digimen sayın hocam, sabırla çift haneli rakamları bekliyorum, acelem yok:))
Dünya küçük belki bi kısmını beraber harcarız:))
2BeğenmedimŞikayet
Digimen ()hocam rasyo son kritik destekte aşagı kırarsa yani gümüş alıcı çoğalırsa dediğiniz gibi rahat geçer..
The_RePaN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Digimen ()selam kardeş, sen iyice zengin oldun Allah daha çok versin.. :)
ötüken için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sokratess ()Sagolasın üstad grafik çok güzel gidiyor gönlüne saglık
0BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Bu gün 29.900 gelirse hiç sasirmam
1BeğenmedimŞikayet
ötüken ()@Digimen hayırlı sabahlar hocam,
Büyük bi beğeniyle grafikleri takip ediyorum. Her şey yolunda gidiyor.
Saygılar