Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
Ulubey066 ()eylül ayı içi geçerli çekilmeler 3.90 dib fiyat yalnız 6.40larda parçalı alım yapacam kimse etkilenmesin ben uzun vadeciyim iyi geceler.
Guneyy35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Guneyy35 ()Yani dostum anlamadım neriye kadar geri çekilme bekliyon gms te
Ulubey066 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ulubey066 ()tesekkur ederim iyi geceler.
KRAL_63_gundi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Harun_k ()Ben anladimda risk sinirin biraz tuhaf geldi o kadar dusmez demek istedim keske dussede bizde aliriz zaten
1BeğenmedimŞikayet
KRAL_63_gundi ()Teknik analizin güzel 3.90 ıle 8.20 sadece grafik yok digerleri ön numara diyorum like benden
0BeğenmedimŞikayet
Ulubey066 ()Demek istediğimi anlamadın kardeşim risk alanların dünyasına hoş geldin iyi geceler.
Harun_k için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Harun_k ()ALLAH gonlune gore versin ne diyeyim
0BeğenmedimŞikayet
Ulubey066 ()1 doğru vardır 2 doğru olmaz ya, çıkacak ya düşecek 3.90 dib hedefim evet 8.20 hedefim dahi degil beklentim daha yüksek..
0BeğenmedimŞikayet
Harun_k ()Abi anlatamiyirom galiba yazdigin yaziyi tekrar okurmusun gumus 3.90a dusebilir diyorsun bu sence abartili bi tahmin olmamismi
0BeğenmedimŞikayet
Ulubey066 ()Yılın son çeyreğinde ülkeler büyüme hedefi gösterecektir nispeten, eylül ayını iyi takip edelim her düşüş alım fırsatı sunacak.
0BeğenmedimŞikayet
Ulubey066 ()6.50 den alıp 8.20 lere çıkmasını istemek aç gözlülük olur risk alıp keyfini sürmek tadından yenmez korkularının üstüne gideceksin örnegin ben 6.40 gibi parçalı giriş yapabilirim.
0BeğenmedimŞikayet
Harun_k ()Hedefin guzel ona sozum yokta geri cekilme rakamlari biraz abartili olmamismi
0BeğenmedimŞikayet
Ulubey066 ()Risk almak isteyen her yerden girebilir yıl sonu 8.20 hedef verdim
0BeğenmedimŞikayet
derviş1985 ()Grafik 'teki çukurun mumlarla seviyesini bulması kardeşim
Afatsum2727 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Harun_k ()Biraz abartili olmamismi
1BeğenmedimŞikayet
Ulubey066 ()Geri çekilmeler olacak kademeli olarak 6.10 5.80 4.40 son olarak 3.90 lar risk alanlar kazanacak yıl sonu 8.20 olabilir
0BeğenmedimŞikayet
Afatsum2727 ()Havuz doldurmak ne demek kardeş?
0BeğenmedimŞikayet
Afatsum2727 ()Havuz doldurmak ne demek kardeş?