Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş2940 ()Teşekkkür ederim kardeşim hayirli bereketli gunleriniz olsun
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Emeğinize sağlik. Hayırlı günler olsun.
Gümüş2940 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş2940 ()Bekleyen derviş muradina ermiş iyi duruyor indikatorler insallah kisa surede uzerinde olacağız etkili haber akışları olmaz ise
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş2940 ()Obo tobo ile ilgilenmiyorum kardesim obo ile tobo yu olusturmak cok kolay saglikli olduguna inanmiyorum en azindan benim için oyle
Pınarrr86 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş2940 ()Yok diye bir sey yok kardeşim aslinda aşması gerekiyor indikatorlere gore alim bolgesindeyiz ytd.
aslan2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş2940 ()Kardesim haklilik payim cok yuksek sadece grafikler ile yön tayini neler olabilecegini gormeye calisiyoruz iyi veya kötü bir haber aninda her şeyi alt üst eder...
Berkaycann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş2940 ()Aşmamız icin bir düşen cizgimiz var kardeşim aşıldığında yola devam icin alimlar artacaktir ytd
Altş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş2940 ()Hayir zor değil indikatorler iyi duruyor
Yarındanönce için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş2940 ()Eyvallah kardesim
BAŞKENT_EFESİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DRAGUTTT ()Şu an Doları örtülü faizler falan düşürmeye çalışıyorlar ama bu sadece pansuman.
Kan kaybı büyük.
Dolar da destek verirse gümüşe.
O zaman gör
DRAGUTTT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Berkaycann ()Hocam spek güzel algıyı yapmış zaten konuşmanıza anladım :)
DRAGUTTT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DRAGUTTT ()Tamam düştü diyelim.
6.10 lara, Düştüğü yerde kalmıcakki .
Genel yön yukarı. Bir veya iki Gün içinde kendini toparlıyor gümüş . 6.40- 6.60 a geliyor kısa zamanda.
çünkü çok kuvvetli.
Şu an endüstride gümüşe İhtiyaç var.
Dün bile fed Başkanın konuşmasından sonra gene bak bugün ne hale geldi.
6.30 un altına düşmeden yükseldi.
Berkaycann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Bu sefer kursak mı yukarı , çok bekledik. Bana öyle geliyor, his le olmaz tabı.
0BeğenmedimŞikayet
Pınarrr86 ()Oba varmı hocam yine
0BeğenmedimŞikayet
aslan2 ()Eline sağlık abi
54 ten yukarısı yok mu bugün
0BeğenmedimŞikayet
Berkaycann ()Ben düşüş bekliyorum 6.20 ye ama önce 6.60 test edecektir ardından bir haberle 5 li rakamları görebiliriz spek hareket etmesi için sadece Bi kıvılcım yeter buradaki herkesin parasını yerler valla tabiki sadece acemi yatırımcı :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
Altş ()Yorumlar mısınız?
0BeğenmedimŞikayet
Yarındanönce ()Yani yükselmesi zor mu
0BeğenmedimŞikayet
BAŞKENT_EFESİ ()Eline sağlık