Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 02:12:12
EUR 35.9598 02:12:12
USD 34.5492 02:12:12
ALTIN ONS $2717.4500 02:12:12

Grafiği gönderen: karahilal

⭐⭐⭐karahilal ()
Gram Altın
Yine ben...

Bu defa grafikler ile şöyle oldu, şöyle olacak demeyeceğim...Olacak olan şeyler oluyor...Bir fırtınadır yaşanıyor. Fırtınada evi yıkılan adama "fırtına gelirse şöyle olur, yıkar vb" denmez. Yaşıyoruz...Aşağıda ne yaşadığını anlamamış ve adına zarar demiş arkadaşlarımız için basit bir resim var...Merak eden bakabilir.

Kimimiz hazırlıklı, kimimiz hazırlıksız yakalandık.Şu andaki fiyata baktığımızda eline parçalı alım yapmış dahi olsa en küçük parçasından bile tek kuruş kâr etmiş kimse yok...

İki yol var...
1)Oturup bekleriz, birbirimize sinirden dalaşırız, şikayet filan ederiz, eksi oy artı oy...Admin ceza verir vs.

2) Usta çırak demeden, kişisel mevzulara girmeden taşın altına elini sokmak...Taş nedir? 2 gündür tüm samimiyetimle kendimi parite ye vermiş durumdayım. Yapmadım, yapılmış örnekleri inceledim, uygulayan arkadaşları takip ettim, sanal parite yaptım...Kuralıyla yapılan paritede başarı mümkün...

Aşağıdaki resim çok güzel günler vaad etmiyor...Gerçek midir tartışmasına girmiyorum, bu resimlerdeki son kırmızılar yok iken resmin gerçek olacağı çok kişi tarafından ifade edildi... Olaya günlük bakmanın dolar x TL alım satımında neler getirdiğini gördük. Günlük al- sat yaparken Haftalıklara, aylıklara bakanımız pek azdı grafiklerde... En uzun grafiği 4 saatlik olan bir topluluktuk ekseriyetle...

Bu sitede beylik bir laf var... "Grafik dediğin iki çizik"... Resimlere ikişer tane çizik koydum... Her çizik yaklaşık 6 kuruş değerindeymiş, onu da yaşadık.

Madem burası artık sanaldan gerçeğe uzanmaya başladı...Madem insanlar birbiri ile gerçek hayatta görüşmeye başladı...Madem ustası, kalfası, çırağı var... Madem tiyo veren var, alan var... Madem ortada bir bilgi var ve paylaşılıyor...

Bunu düzenli akar hale getirmek zor mudur?

Bakın 20 ila 55 gibi bir yaş aralığı var gözlemlerime göre. 55 yaşındaki 20 yaşındakinden tiyo alırken gurur yapmıyor da ben mi birçoğumuzun gönlünden geçen şu paylaşımı yapmaktan gurur yapacağım...

İsim belirtmiyorum bilerek...
Emr- i vaki yapmıyorum...

"Ben bu işi yaparım, pariteden anlarım" diyen ile "ben teknik analizi severim, kısa vur kaç yaparım" diyenler konuşacak... Dileyen uygulayacak, dileyen uygulamayacak... Zaten şu anda olan da bu değil mi? Sadece paylaşımlarımızı piyasa vakitlerinde piyasa üzerine yoğunlaştıracağız...
Belirli arkadaşlarımız lafa söze bakmadan anlık vur- kaçları, pariteleri, sadece yazacaklar... euro nun, altını n, doların, sterlin in kitabını yazacak insanlar var. Tribündeki abiler, ablalar... Buyrun sahneye artık...

Muhabbetlerimizi, sohbetlerimizi piyasa sonrası saatlere aktaracağız...Gün içi sayfalarda rakamlar aksa ne olur? Ne kaybederiz, Ne kazanırız?

Şimdi tüm bu duygular eşliğinde "kendi adıma" ben pariteden anlarım, sorumluluk sana ait olur diyen her arkadaşımı bu iletiye olumlu cevap vermeye davet ediyorum. Kendi adıma onları takip listeme alacağım ve bilgilerinden çıraklarıymışım gibi faydalanmak isteyeceğim.

Bunu isteyen arkadaşlar da burada çağrıya cevap verenleri kendi listelerine ekleyebilirler.

Hepinize selam ederim!

Yorumlar (16)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

fatih27 ()

Sayın karahilal..

Yazınızı son derece samimi ve faydalı buldum.

Tebrik ve teşekkürlerimi kabul buyurun... listemdesiniz...

0BeğenmedimŞikayet

mariner ()

Cok guzel ve samimi yazmissiniz...

0BeğenmedimŞikayet

karahilal ()

@algı arkadaşım,
Ben alt yorumda bunu dedim...
Kendimi ortaya koydum ve sadece iki kişi ben varım dedi.
Başka yol ne ise ben hazırım ama grafik bakarım, analiz eh işte... Ama parite başka bir dünya, başka bir ruhu var. Bilmiyorum nasıl etsek...

0BeğenmedimŞikayet

gokturkkaanlar ()

Sizi takibe dewam

1BeğenmedimŞikayet

murro32 ()

Gram Altın için murro32 yorumu (2 gün önce) Cevap yaz
((dolarda 1d grafikte elmas formasyonu görüyorum. ))zirvelerde çok nadir görülen bir formasyon olduğundan dolayı, güvenilebilir bir formasyondur. trent dönüşüm formasyonu olduğundan, dolar 2 gün içinde 2. 7240 ları geçemediği takdirde yönü sert bir şekilde 2. 6620 lerin Altında olabilir. ordan da aşşagı gideceğinden dolayı sert satışlarla karşılaşabiliriz. şimdilik gerisini söylemeye dilim varmıyor (y. t. d)

kara bey, sizin grafiklerde çok net dolarda düşüş görünüyor, zaten dünde siz 2. 57 leri bekliyordunuz, bende 2. 5630 ları diye yazmıştım. sanırım sizle aynı resime bakıyoruz
https: //profil. altin. in/uye/4347

0BeğenmedimŞikayet

serdar6055 ()

elinize sağlık.
artımı kabul buyrun.

0BeğenmedimŞikayet

giryan ()

hocam makasınız uygun mu?
mesela bende alış 1. 1200 satış 1. 1221 şeklinde...

0BeğenmedimŞikayet

dolarcan ()

hilal hanım gene ben : )) şu grafiği kısaca açıklarsanız zaten deprasyon yaşıyok grafik okuyabilecek hal kalmadı normalde pekte anlamıyoruz : ))

0BeğenmedimŞikayet

economist19 ()

Ben paritedekiler Anlıyorum ve geçen seferki 2. 648 düştüğünde 2. 720 ortalama ile girdim ver 2670 kadar parite ile düşürdüm ama sadece en parada işlem yapan Arkadaşlara yardımcı olabilirim

0BeğenmedimŞikayet

serpil3503 ()

benim gibi kimse pariteyi oyuncak etmesin pairtede bişey bildiğimden kazanmıyorum kaç gündür besmele çekip giriyorum tamamen allh yardım ediyor yoksa asla anlamam anlayan insan bir günde 7 kez parite yaparmı yaptım oldu : ))

0BeğenmedimŞikayet

srdgrt59 ()

ymerhaba bu grafikte siz doların 2. 48 veya asagısınamı gideceğini soyluyorsunuz yada 2. 59 un normaleşme surecinin başladıgını donusun basladıgınımı soyluyorsunuz acıklarmısınız

0BeğenmedimŞikayet

kadir56 ()

Fevkalade bir öneri tşkrr ederim hocam

0BeğenmedimŞikayet

Gülmelek ()

Çok yerinde tebrik ederim

0BeğenmedimŞikayet

yakışıklı25 ()

eyvallah ustam

0BeğenmedimŞikayet

honda_1 ()

tşk ederim karahilal doğrusun

0BeğenmedimŞikayet

ubergold ()

emegine artı benden

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum