Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Hayırlı Cumalar sayın abim, geçen hafta en son Cuma günü girmişim haftasonu hayırlı bir işimiz vardı haftaici de hem çok yoğundum denetlemeler, kosusturmacalar hepsi üst üste geldi hala yoğunum haftaya da yoğunluk mevcut BTC 2 Ağustos'tan beri 10.559$'in altına sarkmadi ve hala o günden beri 11.000$'in altına da düşmedi şimdilik 10.559$ ve 12.473$ seviyeleri arasında mekik dokuyor dalgalanıyor ama altlar önemli destekleri kırmış durumda maalesef BTC'nin de işide bu oyunu bozmak, kartları yeniden karmak, kafa karıştırmak bezdirmek, yıldırmak oyun dışarı atmak aylık kapanış bakalım bize neler gösterecek diyelim, bol kazançlar..
Eksk için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Eksk ()Hayırlı cumalar emeğine sağlık ben kenarda sağlam bir düşüş beklicem sadece sana merhaba demek için girdim siteye ama seni takipteyim yoktun bayadır her şey yolundadır umarım hayırlı işler bol kazançlar dilerim
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()inşAllah kardeşim bu hafta hep işlerle ve evle uğraştım nasip kısmet birdahaki ay bir aksilik çıkmazsa şayet alacagiz.. Fırsat bulduğum sürece söylediklerine bakacağım size grafikler ışığında yol gosterecegim dostum..
karaalemdar_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
karaalemdar_ ()hocam hoşgeldin.
ev aldınmı. ev satalım sana:)
bu atom link ve dotun hali nolacak
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
btc68 ()Dostum ethereum ne olur
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()İşte her zaman dediğim gibi kimseye bağlı kalmayın, en azından az da olsa grafik öğrenmeniz olsun bazı hareketli ortalamalari ögrenseniz ve gündemi takip etseniz size inan çok fayda sağlayacaktır, tşk ederim eksik olmayin..
hazoş için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
hazoş ()Hocam siz yoktunuz burası yetim öksüz gibi kalmıştı. Sizi seviyoruz