Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
İda ()O rekor bugün olmasın :)
Mhsn66 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mhsn66 ()475 sağlamlaştıktan sonra hedef 483 en geç önümüzdeki hafta bir rekor denemesi olabiilr ytd
1BeğenmedimŞikayet
Mhsn66 ()Onsta 1950ye geldi tutunmak isteyecek
0BeğenmedimŞikayet
Mhsn66 ()475 hedefine güç toplayarak geldi hadi bakalım neler olacak bir bakalım
1BeğenmedimŞikayet
Mhsn66 ()ons 1950nin üzerinde 4 saatlik kapanış yapamadığı takdirde negatiftir
0BeğenmedimŞikayet
Mhsn66 ()bu noktalarda çok fazla kaldı öbür hafta 476 bandını isteyecektir diye düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
Tahsin_34_36 ()gram altını teknıkte takıp edersen onsun ve doların ne yapacagını cok ıyı gorursun. ben gram grafıgının teknıgı ıle cok acık ve net ons ve doları goruyorum.
thamza için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
thamza ()gram altın üzerinden plan yapmak çok yanlış ons üzerinden ve dolar kurundan takip edin
0BeğenmedimŞikayet
Mhsn66 ()onsu 2000de görmek istemiyolar
0BeğenmedimŞikayet
Mhsn66 ()gidişat olumlu ilk olarak 475i kırmak isteyecek ufak bir geri çekilme olabilir gidişat olumlu ons kanadından 2000e yaklaşınca bir tepki gelebilir onsu takip etmek gerekiyor
kemal35620 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kemal35620 ()hocam gidişat ne olur tahminin var mı
1BeğenmedimŞikayet
Mhsn66 ()474 e yaklaştı
0BeğenmedimŞikayet
Mhsn66 ()Ons 1950 üzerinde tutunmak istiyor
0BeğenmedimŞikayet
Mhsn66 ()464den sonra 474 hedefi var
1BeğenmedimŞikayet
Mhsn66 ()1950nin üzarinde tutunduğu müddet 2000ons yakındır
1BeğenmedimŞikayet
Mhsn66 ()İlk hedefe az kaldı
0BeğenmedimŞikayet
Mhsn66 ()bugünkü konuşmayı bekliyor piyasa ondan dolayı acele alım satım yapmamanızı tavsiye ediyorum uzun ve orta vadeciler için her geri çekiliş bir alım fırsatı dedim 440larda alın dedim
0BeğenmedimŞikayet
Mhsn66 ()453 önemli bir nokta