Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Yataya devam eder goruntusu daha cok hakim ustadim bu gunlerde boyle devam sanki
Meraklı_biri için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Ben tsk ederim
Yakup0609 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Beysehirliyim ustadim doganbeyli degilim ama doganbeyde beysehire bagli diceksiniz :)) kanalinda dusme ihtimali var haklisiniz ama 83 leri bir dener oylemi duser denemeden mi ona bakmak lazim ustadim siz ne dersiniz kirmizi cigi ust dusen trend cizgisi
battıbalık için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
veysisun ()Merhaba usta
DOGANbey42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Ben tsk ederim ustadim balik tutmayi ogrene kadar hersey tecrubeye yaziliyor :)
zifir74 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
zifir74 ()Temmuz sonunda ilk defa gümüşe girme sebebimdir radyo, tüm cehaletimle. Ama olumlu sonuçlandı, çok şükür. Sizlerden de çok şey öğreniyoruz teşekkürler hocam.
0BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Rasyonun düşeceğini düşünüyorum. 60 lar a gelmesi mümkün gibi geliyor. Bu arada Doğanbey 42 doğanbeyli misiniz?
0BeğenmedimŞikayet
Yakup0609 ()Teşekkürler hocam
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Ben tsk ederim ustadim
STEVEN_SEAGAL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
STEVEN_SEAGAL ()Teşekkürler üstadim
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()@STEVEN_SEAGAL alt yorumda dilim dondugunce bir aciklama yapmaya calistik arkadaslar bakabilirsiniz
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Tsk ederim
Guneyy35 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Rasyo dustukce gumus rahatlar rasyo ciktikca altin rahatlar ustadim rasyo bize hangisinin digerine gore daha cok deger kazandigini yada kazandiracagini gosteren bir sayac gibi dusunun rasyonun yukselise gecmesi gumuste dusme ihtimalini dogurur gumuse olan talebin azaldigini gosterir diyebiliriz
STEVEN_SEAGAL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efelik ()Ne anlama geliyor bu
0BeğenmedimŞikayet
Yakup0609 ()Ustam bilmiyorum ve öğrenmeye çalışıyorum ne anlamalıyız bu grafikten
0BeğenmedimŞikayet
STEVEN_SEAGAL ()iyi akşamlar ne anlatıyor acaba hocam
0BeğenmedimŞikayet
Guneyy35 ()Elinize sağlık ustad