Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
0BeğenmedimŞikayet
venomgt58 ()Bu söze alkış tutulur ağzına sağlık akif abi
0BeğenmedimŞikayet
wasgemove ()Ben hiç bulaşma derim ama ben illa denemek istiyorum belki kaar ederim dioasanız yurt dışı Forex den 100 dolardan fazla para kesinlikle yatırmayın derim
Yawuz_trad için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
St09 ()Akif hocam gece huniyi başıma sarıp gittiniz:)
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yawuz_trad ()siz tecru edinmiş biri olarak tavsıye edermısınız yoksa hıc bulasmayalımmı?
wasgemove için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
wasgemove ()Yurtiçi yurtdışı Forex hepsinden işlem yaptım ilk başlarda diyebilirsiniz para kazanmak ne kadar kolaymış bu millet nasıl zarar ediyo dersiniz belki burda bi yakalandımmı o düşüşe sonunu getiremezsiniz hesabınızda ne varsa gider sürekli açtığınız islemin başında beklemeniz lazım şöyle soylim 650 dolar kaar varken bi yemek yiyin deyip 750 dolar zarara girdim
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Bakalım hocam ondan sonra ne yapacak
Nemaproblema06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nemaproblema06 ()28.500 Gelirse 30 Dolara Yürür Bu Sefer
0BeğenmedimŞikayet
Yawuz_trad ()sağolasın.
Polat58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()Dolara bağlı 670 civarı olur gibi
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Sizde saolun
Marakoda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yawuz_trad ()28,560 a kadar hedefli yani , peki gr da kaça tekabül ediyor?
0BeğenmedimŞikayet
Marakoda ()Anladım sağolun
0BeğenmedimŞikayet
Marakoda ()Anladım sağolun
DOGANbey42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()Çıkacak diyor
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()26.700 üstü pozitif, 26. 700 altı düşerse nereye kadar iner hocam
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Bayrak formasyonu diyo ustadim bayrak formasyonlari yukselis formasyonudur
0BeğenmedimŞikayet
Marakoda ()Usta düşecekmi çıkacakmı okuamıyorum grafiği
DOGANbey42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Eline emegine saglik hocam tsk ederiz sterlin sayfasina selamlar :)
0BeğenmedimŞikayet
Marakoda ()Düşecekmi çıkacakmı okuyamadım usta sen ne gördün
0BeğenmedimŞikayet
Marakoda ()Usta düşecekmi çıkacakmı okuamıyorum grafiği soyleyebilirmisn
1BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()Emeğine sağlık
1BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Teşekkürler üstad