Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
İşbaraAlp ()Tr ile başlayan mı başkan
eyyubi_selo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
eyyubi_selo ()Hayır borsa değil grafik sitesi
İkrasya_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İkrasya_ ()Şu Bi ile başlayan mı
0BeğenmedimŞikayet
eyyubi_selo ()En ünlü grafik sitesi başkan
İkrasya_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vehbi_koç ()Abi bizi bırakıp niye gittin? Seni seviyoruz!
0BeğenmedimŞikayet
karaalemdar_ ()gönül ister yukarı
ama aşağı diye biliyorum
Hsnkorkusuz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İkrasya_ ()Grafik hazırlanan site hangisi Şef ben anlamadım nasıl yapacaz
1BeğenmedimŞikayet
eyyubi_selo ()Önceki mesajlarda yazdım ordan bulun. Site ismi yazamıyoruz admin kızıyor
Hikmet48 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hikmet48 ()Teşekürler
Başka bur yerde vidyo veya yorum yapıyor musunuz sizleri nerden takip edebiliriz
0BeğenmedimŞikayet
eyyubi_selo ()Grafik hazırlanan siteye benim burdaki adımı aratıp bul özelden mesaj gönder ordan bilgi verebilirim.
Meloş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hsnkorkusuz ()Yukarı yönlümü aşağı yönlümü çalışıyor:)
karaalemdar_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Meloş ()Kardeş sayfanda varsa bi adres ver de takip edelim kriptoloji kardeşimizi teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
karaalemdar_ ()gözlerim dolardı ya sende slm söyle.
gelsin arasira çaya kahveye
0BeğenmedimŞikayet
Eksk ()Teşekkürler selo kardeş ramazana selamlar
0BeğenmedimŞikayet
Meloş ()Teşekkürler sana ve kriptoloji kardeşimize Bizde onu özledik dört gözle forma katılmasını bekliyoruz iletirsen sevinirim
Sakin_kişilik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sakin_kişilik ()Tsk ederim abi içimiz rahatladi diyebiliriz %30 neredyse kayip var 1 ayda aldigimi 24 saatte verdik
0BeğenmedimŞikayet
hazoş ()Kendi niye gelmiyor? Forumu bırakıp gidiyorlar akılları yine burda kalıyor. Ya gitmeyeceksin yada herşeye göğüs gereceksin.
0BeğenmedimŞikayet
ATT35 ()Ağzına sağlık, çok teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
mahir1835 ()Bizdende selam olsun teşekkürlerimizi ileti ver.