Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
Masal58 ()Aa benimki de çıkmıyormus bakın, yeniden gönderdim hocam gördünüz mü, siteden çıktım görünüyordu mesaj..
AsrıSaadet için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AsrıSaadet ()Geçen yazışmalarınızı görmüştüm
Ondan yazayım dedim
S0ğanlı
M4h4llesinde
5 yıl yaşadım
Masal58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AsrıSaadet ()Yorum cıkmıyor
Muhtemelen sadece sız goruyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
Masal58 ()Yazdım hocamda Bağcılar derken, şimdi etiketleyim sizi
AsrıSaadet için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AsrıSaadet ()Geçen yazmıştım
Görmediniz sanırım
Bağcılarda varmı öyle yerler
0BeğenmedimŞikayet
ntmen ()Çıkmasamda olur giden para olsun sağlığım yerinde çok şükür
Hepinize de bol sağlık dilerim
1BeğenmedimŞikayet
Masal58 ()Bu hafta çok yorucu geçti stres stres olduk ins düze çıkarsınız,5,55 bile razıyım 19 onslardan konuşuluyor bu dolar kurundan 4,45 diyorlar ister istemez moralim düştü bilsemki düşeceğini gözümü karartıp full satıp o rakamdan alırdım..
ntmen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen ()Onm. li değil hissede terste kalsamda satmaya elim varmiyor gümüşü fazla yükseldi motor soğutuyor bU ara
metal yorgunluğu yaşadı
1BeğenmedimŞikayet
Orhunn ()Emeklerinize paha biçilmez kıymetli hocam... İyi ki varsınız. Varlığınızdan kuvvet alıyoruz.
1BeğenmedimŞikayet
ntmen ()Sağolun efendim çok kibarsınız saygılar
Fazla bi şey yapmadık detaylı inceleme yapmadım tekrar sağolun
Orhunn için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Masal58 ()Tmm hocam teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
ntmen ()Gumuste ters rüzgar 5.55 e kadar indirebilir
Şu an 1 saatlik grafikte 6.33 ve 6.37 üzerinde kalmasi lazim yon 6.27 aşağısı na gelmedikçe yukarı görünüyor
1BeğenmedimŞikayet
Orhunn ()Ellerinize sağlık saygıdeğer hocam...
2BeğenmedimŞikayet
ntmen ()50 ema 921 üzeri olumlu olur saatlik grafikte net yükseliş belirtisi 950 ons üzeri kalmasi dir
ht1976 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Masal58 ()Hocam siz gümüş hakkında ne düşünüyorsunuz bir panik havası var tedirgin olmuyor değilim..
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Haftayı 925uzeri kapatması yön yukarı diye düşünüyorum.