Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 02:17:19
EUR 35.9598 02:17:19
USD 34.5492 02:17:19
ALTIN ONS $2717.4500 02:17:19

Grafiği gönderen: karahilal

⭐⭐⭐karahilal ()
Gram Altın
Hepimize geçmiş olsun diyeyim evvela...

Tecrübeli arkadaşlarımız zaten bakınca durumu görüyor, ben yazının uzun kısmını gün içinde kendilerine yön tayin etmek isteyip kargaşada cevap alamayan arkadaşlarımız için yazmaya devam edeceğim.

1- ) Felaket tellalı gibiyim ama en kötü günümüz bugün olmayabilir. Şöyleki; grafik günlük, yani her mum 1 gün demek. İyi haber ana yükseliş kanalının içindeyiz. Kanalın böyle devam ettiğini farz edersek üstü 2.82... altını kendiniz bakın görün...en alttaki gri kalın çizgi.

2- ) Mavi kalın çizgiler bulunduğumuz noktadan yukarı çıkmak için aşmamız gereken gayet güçlü diirençler ve kırmızılar da altımızdaki destekler... Güçlüler...O kadar diyeyim.

3- ) 9 günlük hareketli ortalama(yeşil çizgi) 21 günlük ortalamayı aşağı kesmiş...Onun yaşıyoruz düşüş olarak. Kötü senaryo Yeşilin 50 günlük olanı da aşağı kesmesi...Kendimizi iki kırmızının arasında buluruz. En kötüsü 21 günlük ortalamanın (gri çizgi) pembe renkli 50 günlük olanı kesmesidir ki bugünümüzü mumla ararız herhalde... 2.53 deriz ve içine düştüğümüz kanalın alt çizgisini kendiniz görüyorsunuz gri çizgi olarak...

4- ) : Göstergeleri koymuyorum grafiğin yeri daralmaması için... Özetle bolinger bandını aşağı kırdık...Tepki alımları ile bir parça yükseliş mümkün... Tabi aşağı kırılmanın nerede bittiğini görmeliyiz. CCI ana deprem bitti diyor ama artçılar mümkün... RSI CCı ile aynı görüşte...CCI'nin modifiye edilmiş bir türü var kullandığım, o da 2- 3 gün içinde yeni bir hareket başlayacak diyor. Hareketin yönü için parabolic sar kullandım ve yukarı ama boyutu belirsiz bir tepki diyor. Aroon burası diptir üçe beşe bakmadan ufak ufak dolar alın diyor. bilmiyor tabi sitede TL'si olan pek yok...

Durduğumuz yer sarı elipsin içi... Bu hafta sonuna kadar dolar kendisine yön tayin edecektir. Şahsen bunun Ana Trendi içi bir düzeltme olduğunu düşünsem de, dolar hedeflerimizi 2.8x'lerden biraz aşağıya çekmemiz gerektiğini düşünüyorum. 3lü bir tepe yapabilirsek yukarıda gelecek hafta herkes iyi kötü bu dolardan çıkışını yapabilir... Ama 3'lü tepenin sonu tam bir felaket olabilir...

Yorumlar (9)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

fisun ()

Sizi zirze35 ve temelteknik supervisor takip etmekteyim full tlde bekledim dün biraz 264 263 1/5 dolar aldım yorumlarınız için teşekkürler paşa beyi pürdikkat takipteyim çok bilgili nokta atışları yapıyor ceza aldığına çok üzüldüm umarım biran önce döner sizlere ihtiyacımız var

1BeğenmedimŞikayet

zeytin ()

İyi geceler Nazlı Hilal... Sayılı günler öncesine kadar grafiklere, öğrencilerin çoğunun sayısal derslere olan ön yargılarıyla bakıyordum... Grafikler altına yaptığınız açıklamalar bunları anlaşılmaz olmaktan çıkardı benim için.. Teşekkürler verdiğiniz emek için.. Hoşça, dostça, sağlıklıca kalın...

0BeğenmedimŞikayet

zirve35 ()

emeğinize sağlık öncelikle . eyvah eyvahh.

0BeğenmedimŞikayet

Gülmelek ()

Teşekkür ederiz emeğinize sağlık açıklamalı Yazdığınız için ayrıca teşekkürler ...

1BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

çok güzel anlatmışsınız, emeğinize sağlık,

0BeğenmedimŞikayet

dolarcan ()

hilal hanım . pardon hanım diyorum. çünkü öyle biliyorum yanlışım varsa af ola şimdi bu grafiği kısaca nasıl algılamalıyız bir ucu iyi bir ucu kötü gibi duruyor

1BeğenmedimŞikayet

Alemdar ()

Evvvet arkadaşım bende tam bunu bekliyordum. Benim bulgularımın aynısına yakın 2. 62 diye diretmemin nedeni aşağıda elle tutulur bir şey yok. Ben 2. 55 buldum. Ama olsun.

1BeğenmedimŞikayet

Alperen66 ()

Emeğinize sağlık. Allah razı olsun

0BeğenmedimŞikayet

Gülmelek ()

Elimizdekilerini satma imkanı bulurmuyuz inşaallah

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum