Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
fisun ()Sizi zirze35 ve temelteknik supervisor takip etmekteyim full tlde bekledim dün biraz 264 263 1/5 dolar aldım yorumlarınız için teşekkürler paşa beyi pürdikkat takipteyim çok bilgili nokta atışları yapıyor ceza aldığına çok üzüldüm umarım biran önce döner sizlere ihtiyacımız var
1BeğenmedimŞikayet
zeytin ()İyi geceler Nazlı Hilal... Sayılı günler öncesine kadar grafiklere, öğrencilerin çoğunun sayısal derslere olan ön yargılarıyla bakıyordum... Grafikler altına yaptığınız açıklamalar bunları anlaşılmaz olmaktan çıkardı benim için.. Teşekkürler verdiğiniz emek için.. Hoşça, dostça, sağlıklıca kalın...
0BeğenmedimŞikayet
zirve35 ()emeğinize sağlık öncelikle . eyvah eyvahh.
0BeğenmedimŞikayet
Gülmelek ()Teşekkür ederiz emeğinize sağlık açıklamalı Yazdığınız için ayrıca teşekkürler ...
1BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()çok güzel anlatmışsınız, emeğinize sağlık,
0BeğenmedimŞikayet
dolarcan ()hilal hanım . pardon hanım diyorum. çünkü öyle biliyorum yanlışım varsa af ola şimdi bu grafiği kısaca nasıl algılamalıyız bir ucu iyi bir ucu kötü gibi duruyor
1BeğenmedimŞikayet
Alemdar ()Evvvet arkadaşım bende tam bunu bekliyordum. Benim bulgularımın aynısına yakın 2. 62 diye diretmemin nedeni aşağıda elle tutulur bir şey yok. Ben 2. 55 buldum. Ama olsun.
1BeğenmedimŞikayet
Alperen66 ()Emeğinize sağlık. Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Gülmelek ()Elimizdekilerini satma imkanı bulurmuyuz inşaallah