Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
0BeğenmedimŞikayet
Memet_13 ()Bugun herkes uyudumu ne kimseden ses yok:)
0BeğenmedimŞikayet
gumusaski ()Teşekkürler
Pulsar_Spin_Axis için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Pulsar_Spin_Axis ():)) koseye dikene)
Yenigold için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
Pulsar_Spin_Axis ()uzun vade zaten yukari orta vade de yukari biz duzeltme ariyoruz. Gunlukte indikatorler sismis Asagi bas verdiler. Gunlukte duzelmte gelirise baya bir iner. saatlikler saglam
gumusaski için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
gumusaski ()İyi geceler macd de sat sinyali var fakat buda zamanla toparlayacaktır aylıktada hepsi ala dönmüş durumda
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Hocam kaça kadar düşer sizce?
0BeğenmedimŞikayet
Yenigold ()Direkten dönmesin 90 dan gol olsun o zaman :)
0BeğenmedimŞikayet
Pulsar_Spin_Axis ()sen de sagol
air_borne için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
air_borne ()Düştü usta, çok tşk ler
0BeğenmedimŞikayet
air_borne ()Anladım usta, tşk ler
1BeğenmedimŞikayet
Pulsar_Spin_Axis ()yaziyorum ama dusmuyor sanirim.
2BeğenmedimŞikayet
Pulsar_Spin_Axis ()kararsiz suan icin. Gunlukte indikatorler iyi degil endislendiriyor beni
1BeğenmedimŞikayet
Pulsar_Spin_Axis ()Bereketli olsun.
AirTraffic için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
air_borne ()Usta bende bişey sordum
2BeğenmedimŞikayet
Pulsar_Spin_Axis ()yok daha tam uclarda stres yaptirtiyorlar ya diplerde ya uclarda ortasi yok.. nereye kiracagi belirsiz ustu kiriyor asagi da kirmiyor
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Anladım hocam. Ya alim satimda sizlere bakarak işlem yapip alişmişim. Ne yapayım. Siz aldiğinizda alacağim işte ; )) teşekkür ederım.
1BeğenmedimŞikayet
Pulsar_Spin_Axis ()ben de oyle dusunuyorum tam rovasataik)
1BeğenmedimŞikayet
Pulsar_Spin_Axis ()gelirse asagiya cok nazlaniyor ))
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Saatlik formasyonda gümüş L. R. bandı trend yönü düşüş gösteriyor olarak okudum, ytd.
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Bekliyorsunuz hocam değilmi? Alim için
1BeğenmedimŞikayet
Yenigold ()Ben burda bir ayak rövaşata atacak gibi görüyorum :)Kızmayın grafikten anlamıyorum şekline baktım :)
1BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Aşağa doğru gidiyoruz diye anladım, 6.50 gelmedi.
0BeğenmedimŞikayet
Cakirkeyf ()Yorumlayabilir misiniz grafiği?
1BeğenmedimŞikayet
AirTraffic ()Hocam ismini unutmuştum, tebrik edecektim dün. 6.55 ten 6.20 lere düşüşü saatler önce söylemiştiniz
0BeğenmedimŞikayet
air_borne ()Düşüş mü bekliyorsun usta