Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
1BeğenmedimŞikayet
Xpress ()tsk ederim hocam kanalın ıcıne girdi ve kanal baya daralmiş durumda ilerleyen saatlerde bir tarafa atacak ama nereye gelecek haberlere bagli gibi bekliyip gormek lazim
ALONE_EAGLE için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
SİLVER_AİRLİNE12 ()Şuan nötr de
1BeğenmedimŞikayet
KaraKalem_KeskinKılıç ()Ons'larda Daralan Üçgen Mevcut. Genelde Trend Yönüne Kırılır İzleyelim Bakalım...®
2BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Bolinger mumlardan biraz sonra reaksiyon veriyor üst çizgi ye yakınsa güçlü alta yakınsa sıkıntı olabilir orta nötr şeklinde anlayabiliriz saatlik bakmadım açıkçası
Xpress için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ednan ()Emeğine sağlık aynı görüşteyiz. yeni kanalimiz hayırlı olsun bakarsın artık grafikleri bu kanaldan çalışırız
1BeğenmedimŞikayet
Xpress ()saatlik kapaniş bolingerin dişinda oldu hocam ama ucu asaği bakıyor bu kanalın içine tekrar gireceğini işaret ediyor diye biliyorum yanılıyorsam duzeltirmısın
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Bulunduğu bölgede yukarı yönde düşen kanalın üst çizgisi sini egale edebilecek yeni bir zigzag kanal yapmadığı sürece sıkıntı olabilir yani o düşen kanalın üst çizgisi ne başkaldıracak bir momentum şart şimdilik ytd
Ednan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Scarface¥ ()Gösterge yukariya kesmiş ustad var mi bi olumlu durum
1BeğenmedimŞikayet
Ednan ()Benimde dikkatimi çekti o kanal toparlanma için açılıp yeni bir trend diye yorumladım ben