Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
1BeğenmedimŞikayet
Ugurdr ()Omg usdt nereye gider analiziniz var mı hocam? Çok teşekkürler
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Firemann ()Anladım hocam böylesine güzel bilgiler için çok teşekkür ederim bı nebze olsa sevindim bu forumda hakkınız Benim ve benim gibi diğer arkadaşların üzerinde emeğiniz çok , çok sağolun ALLAH razı olsun :))
12BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()LİNK şuan dolar bazlı bakıyorum artık kendi borsanda usdt kuruna göre bakabilir degerlendirebilirsin.. Salı günü 14.69$ dün de 14.8653$ seviyelerini görmüş bu seviyeler şimdilik çift dip seviyesi diyebilirim bu seviyeye tekrar geri gelse bile yukarı sekmesi olacaktır.. Şimdi TR borsasindasin anlaşılan ve dolar kuru düştüğü için ayriyeten bir nebze zararında mevcut.. Yukarıda belirttigim 2 seviyenin altında günlük kapanışlar yapmaması gerekiyor, şuan bir toparlanma görüntüsü mevcut bu seviyelerden şayet altında kapanış yaparsa günlükte MA20 13.65$'dan destek almak isteyecektir.. Şuan saatlik görünümde altta 16$ desteğinin mevcut olduğu 16.32$-16.44$ seviyelerinin üstünde kaldığı sürece 17.18$ seviyesine kadar ivmelenmesi olacaktır ve bu seviyenin üstünde ise muhakkak 17.5$'a ivmesi gerçekleşebilir ve bu seviyenin üstünde kapanışlar olumluya dönerek 19.10$ ve yeniden 19.9711$ en son test ettiği 20.1111$ seviyesini de kademeli olarak hedef alacaktır.. Bana kalırsa şuan gidişat iyi BTC 11.500$'in altına sarkmadigi sürece çift dip seviyesine gelirse ekleme yapabilirsin duruma göre veya beklemen uygun gibi görünüyor..
Firemann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Firemann ()139 dan almıştım
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Kaçtan terste kaldınız ilk önce onu belirtirseniz gidişata göre bakalım, değerlendirme yapalım olur mu? ..
Firemann için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Firemann ()Hocam link var elimde fazlasıyla tersteyim ne yapmamı tavsiye edersiniz
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tünaydın dostum, NEO'nun şuan ki görünümü pozitif geçtiğimiz haftalardan beri üzerinde duruyorum.. BTC'nin durumuna göre alım yerin iyiyse tutabilirsin.. BTC 11.800$'in üstüne çıkmak isteyecektir tutunursa altlarda hareketlilikler devam edebilir.. XMR - ZEC - RLC ve duruma göre MATİC'e bakabilirsin..
Ardaesat için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ardaesat ()günaydın hocam, elimdeki neolara 20usd satıs vermıstım oylece beklıyorum, su an %90 nakıtteyım, onerırmısın bırseyler yoksa beklemek daha mı ıyı