Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0476 20:19:10
EUR 36.2607 20:19:10
USD 34.5904 20:19:10
ALTIN ONS $2627.8750 20:19:10

Grafiği gönderen: Akif44

⭐⭐⭐Akif44 ()
Gram Altın

Arkadaşlar ons Altın da elmas son halini alıyor grafik 4 saatlik bir grafik dikkat diyoruz

Yorumlar (23)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Horozgol ()

Merhabalar. Grafige baktim 1929 üzerinde kalması anlamimi cikarmamiz gerekiyor. Elmasi gordum fakat benimkisi geometride gorunce soru cozulurden farkli. Biraz aciklar misiniz? Yorumunuz nedir? Teşekkürler.

1BeğenmedimŞikayet

matematica ()

Allah sizden razı olsun hocam. Gördüğünüz formasyonları paylaşmanın yanısıra formasyonlar hakkında eğitici bilgiler de veriyorsunuz. Ayrıca fm'ların her zaman gerçekleşmeyeceğini bu nedenle yatırım tavsiyesi olarak alınmamasını da belirtmenize rağmen size dislike verenler olmuş. 3 like hakkımla düzelttim bazılarını. Sizden ricam gördüklerinizi paylaşmaya devam etmeniz. enstrümanda yatırımım olsun veya olmasın sizden gelen her grafiği inceleyip bişiler öğrenmeye çalışıyoruz, saygılar.

Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Konyaleee ()

Merhaba abi, ons grafiği elmasın altına veya üstüne zaman olarak ne kadar sürede elmas dışına çıkabilir

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Hocam ben grafikte gördüğümü paylaşan insanım kesin olan bir şey yok kesin olanı sadece Allah bilir

kuzey17 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Legend58 ()

Soğuk soğuk terletiyor şu anlık inşallah dediğiniz gibi olur daha da terste kalmayız :)

mrx_tuco için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BURAK_YILMAZ ()

Kuzey parçalı alabilirdiniz ful işlem yapınca zararınız olur

0BeğenmedimŞikayet

mrx_tuco ()

Winter is coming :)))

Legend58 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

kuzey17 ()

hocam ben hayatım boyunca ilk defa böyle bir işe girdim onda da gördüğünüz üzere zarar ettim, sizler bu işten anlayan insanlarsınız bana göre çok çok daha iyi biliyorsunuz siz olsanız napardınız en azından bir yol gösterseniz?

0BeğenmedimŞikayet

Legend58 ()

Hocam çok güç toplayacak diyoruz ama düşünce ne direnç ne destek kalıyor? Nasıl açıklayabilirsiniz bunu yanlış anlamayın yeni yeni öğreniyorum fikirlerinize ihtiyacım olduğu için soruyorum :)

mrx_tuco için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

kesinlikle yatırım tavsiyesi değil

onbaşıı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Hocam alım satım tavsiyesi yapmam yapan varsada ondan uzak durun

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Eyvallah hocam sağolun inşallah kimse terste kalmaz

Gio için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

mrx_tuco ()

Çok güç toplayacak 2200i kırma ihtimali bile var

1BeğenmedimŞikayet

Gio ()

Teşekkür ederim. Hayırlısı diyelim artık. Umarım kimse terste kalmaz

1BeğenmedimŞikayet

kuzey17 ()

hocam 10 içinde altını nakite çevirmem gerek grafikten pek anlamıyorum siz benim gibilerin anladığı dilden grafiğin yorumlasanız 483 den almıştım şimdi ziraat 447 den alıyor satayım mı yoksa bi 10 gün daha bekleyeyim mi?

1BeğenmedimŞikayet

Legend58 ()

Sayın değerli abim 1860 $ trendine kadar düşüp değdikten sonra 2110 $ diyebilir miyiz?

1BeğenmedimŞikayet

onbaşıı ()

Ne kadar bir düşüş peki hocam beklenti olarak ytd ile söyler misiniz lütfen

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Hocam aşağı kırarsa elmasın boyu kadar düşer elmasın boyu da 200 ons civarı

Gio için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Birtek ()

1929 son dususmu hocam grafikteki

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Hocam elmas genelde trent dönüşlerinde görülür bozulmazsa tehlikeli duruyor yani düşüş getirebilir

1BeğenmedimŞikayet

Gio ()

Üstat emeğinize sağlık. Yanlış anlamadıysam 1860' a kadar mı düşüş öngörünü var?

1BeğenmedimŞikayet

Beyaz_martı ()

Akif ons 1920 dusermi

1BeğenmedimŞikayet

Legend58 ()

Bundan sonra ne olur hocam?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum