Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (29)
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()Olsun Hocam sabrımızda var zamanımızda
katates_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Tmm hocam büyük ihtimal düzeltme bitmemiştir belki biraz daha düşüğe inip 4. Dalga tamamlanabilir yarın bir olsun bakalım
Gzdee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()Hocam okudum bana takılmayın zaten sızdeyım sıfır sıkıntı
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()Geldi Hocam sanırım cevabım size ulasmadı
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()@Gzdee geliyormu yorumlar
0BeğenmedimŞikayet
johnny_bravo_ ()Hayırlısı olsun hocam
1BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Eur usd grafiği attım o çalışırsa asıl sıkıntı başlar
johnny_bravo_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
johnny_bravo_ ()Aynen öyle hocam lafla bir yere kadar müdahale ederler neyse no panic yola devam
1BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Ya sen işlerini hallet dolar bizde rahat ol 7.40 direnç yeri oradan satsan 7.20 ye düşse kafa kafaya yerine koyuyorsun hesapliyorum ben gerek yok duzeltmelere takılma
Gzdee için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Boş ver hocam maliyet belli hedef belli gerisi traş birileri birşeye inanacak ki birileri para kazansın
0BeğenmedimŞikayet
johnny_bravo_ ()Kaçak gibi zaten hocam, kendi çalıp kendisi söylüyor, onun ve bi kaç kişinin yorumlarının hiçbiri siteye düşmüyor
0BeğenmedimŞikayet
Volkan5504 ()Yarın ola hayrola
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()zaman gösterecek hocam hayırlısı
Volkan5504 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()yok zamanı gelince gene kaçacak deliğine
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()Üflediler söndü destek :)
0BeğenmedimŞikayet
Volkan5504 ()Reiz bu mujdem var haberi merkez kararından bı gün önce olması tesadufle aciklanabilirmi
0BeğenmedimŞikayet
johnny_bravo_ ()Boş verin hocam cvp yazmanıza bile değmez o kişi engelleyin gitsin
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Ya bi sal beni hocam git başkasıyla uğraş
bay_banker için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Manifatura45 ()Sağlam artmış
0BeğenmedimŞikayet
bay_banker ()Ablacım elünde dolar var diye sen şimdi ne petrol ne doğalgaz bulmamızı istersin cuma gününü bekle bakalım neler olucak
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()petkim de arttıysa olabilir
Manifatura45 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Manifatura45 ()Cuma günü doğalgaz bulduk gibi bir açıklama mı var acep Tüpraş ta arttı
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Pas geçer diye düşünüyorum ama önemli olan o degil piyasa neyi fiyatliyor?
Üstü örtülü zaten artırdılar faizi o yolda devam edilebilir belki
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Şu kafadan çık artık hocam
Trakya tarafında her sene rezerv bulunuyor hala çıkartılacak
bay_banker için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
bay_banker ()Kardeş karadenizde petrol yada doğlagaz bulunduğu konuşuluyor çok şükür
0BeğenmedimŞikayet
Manifatura45 ()Tahmini ne olur hocam arttırırlar mı? Yoksa genel kanı aynı kalır
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Yarına yer açıyorlar dır
0BeğenmedimŞikayet
Manifatura45 ()Bişey oldu ama ne oldu
0BeğenmedimŞikayet
bay_banker ()Destekmi kalır ciddi derecede gaz ve petrol bulundu bize yeticek kadar hatta ihraç bile yapabilceğin kadar dolar yine birilerinin elinde patlıcak