Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
mertxrock ()1 yıldır üstüne basa basa dolar 10,75 dedik. bugun dolar 10,68. bundan sonrası beni aşar arkadaşlar. herkese iyi kazançlar. ben hedefimde yolun sonuna geldim. o son dubleyi içmeyecektim dememek için masadan kalkıyorum. elbet burdan daha yukarı gidebilir bişey diyemem. ben daha ucuz enstrümanlar bulana kadar mola veriyorum.
0BeğenmedimŞikayet
mertxrock ()Bugün savrulmalar olacak dedik. savrulmalar başladı bı anda dolar 10,48 gördü. bir kaç gün böyle anlık hareketler olacak. bu durum trend dönüşüne işaret olabilir.
mertxrock için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mertxrock ()18 Ağustos 2020 de dolar 7,30 iken 10,75 hedefi vermiştik . analizin sonlanmasina kaldı 50 kuruş. burdan sonra artık dolarlari m. b kararından sonra yukarı yönlü yaşanabilecek bir savrulmada satip alt banda gelmesini bekleyeceğim. herkesi için hayırlısı olsun. benim için analizin sonuna gelinmiştir.
0BeğenmedimŞikayet
mertxrock ()18 ağustos 2020 de usd 7.35 iken hedef 10.75 dedik. kaldı 75 kuruş:)%7 lik bir potansiyel daha kaldı. usd yukarı doğru bir savrulma yaşarsa bu bence bir satım fırsatıdır! herkese iyi kazançlar.
1BeğenmedimŞikayet
mertxrock ()alt yorum uzun vadeli dolar hedefimizdi. epeyi yaklaştık hedefe:)
0BeğenmedimŞikayet
mertxrock ()alt yorumda 2020 ağustostan bir dolar grafiği! sene sonu hedefe ulaşır mıyız acaba?
0BeğenmedimŞikayet
mertxrock ()aylardır hedefimizde bir değişme yok.aynı grafiği izlemeye devam
0BeğenmedimŞikayet
mertxrock ()rica ederim
ogretmenNil için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ogretmenNil ()Tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin.
0BeğenmedimŞikayet
mertxrock ()1 yıldan uzun demek
ogretmenNil için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ogretmenNil ()Uzun vade nekdr sure demek?
0BeğenmedimŞikayet
mertxrock ()doları aylardır aynı grafik üzerinden takip ediyorum!
1BeğenmedimŞikayet
mertxrock ()efelif için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
efelif ()Merhaba Mert. Bu grafigin güncel halini paylaşabilir misin mümkünse?
1BeğenmedimŞikayet
mertxrock ()Dolarda daha yol uzun gibi.
1BeğenmedimŞikayet
DOGAN_71 ()Oraları seneye veya ondan sonraki sene malesef görürüz
1BeğenmedimŞikayet
Tayfun2816 ()10 tl ile kalirsa sukredicez boyle giderse :(