Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
0BeğenmedimŞikayet
İlyas_usta ()Slm hocam gümüş almakmı iyi olur satmakmı fikrinizi alabilir miyim
MaSTeR_AyFoX için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
translator ()dolarım yok bi miktar eren has gümüşten 387den has altın almıştım :)
0BeğenmedimŞikayet
Nasıl_oynanıyor ()Bankaya gidip bozdurmak en doğrusu.
acemi_alanyalı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
acemi_alanyalı ()Alanya'da şuan 7 tl'den alıyorlar :)
0BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()7.42 gibi dolari carsi aliyor..
1BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Carsi bu haftada dolari yuksekten almaya devam ediyor dogal olarak altinida..
translator için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
translator ()abi hayırlı işler. öngörünüz nedir bu hafta saygılar
0BeğenmedimŞikayet
YDGN ()Bizim burda da böyle yazıyor içeri girince fark koyup satıyorlar
0BeğenmedimŞikayet
Mahmudk ()Altın alsak mı ne dersin usta
1BeğenmedimŞikayet
Başkentli06111 ()Has altın 24 ayar
Dersa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Her gramajda alim satim olur.
altininn için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Cekili has derler. Bu ekrandaki fiyat onun icin.. simdi 467 gibi oldu satisi
0BeğenmedimŞikayet
altininn ()abi has alım satım külçe mi oluyor yoksa her gramajda alım satım var mı? gram olarak alabiliyor muyuz. hayırlı işler bu arada abi
0BeğenmedimŞikayet
Leo8360 ()İşin gücün rast gider inşallah :)
Leo8360 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Leo8360 ()Teşekkürler bilgi için ?
1BeğenmedimŞikayet
Doğan52 ()Ben altin borsasina giris yapiyorum hocam artik, bir donem aklimdaydi ama bulamadim , genelde turkiyede belirli yerlerde oluyor heralde, ahlatcidan isteriz vs dediler ama zaman kaybiydi, yine saolasin en azindan ileride aklimda olur
Kndrvi için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Parayı_iten_adam ()Kardeşim bende de var. Çekili altın'dır onun adı. Has altın fiyatlamasından bakabilirsin. Gram altın ile 2-3 tl fiyat farkı vardır ve işçiliği yoktur.
0BeğenmedimŞikayet
Doğan52 ()Hocam onu bende sordum ama pek satmaya yanasmiyorlar veya bulamiyorum ya da yok diyorlar
Kndrvi için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mavinormi ()Has altin dedikleri o dur, kulce altini inceltip istediğiniz gr da kesip size verirler 24 ayar has altin toptancilarda olur genelde
1BeğenmedimŞikayet
Dersa ()Üstadım ince ruloda makasla kesilip verilen bir altın varmış o nedir
1BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Bereketli haftanız olsun
1BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Allah razi olsun. Cumleten bereketli haftalar dilerim.
forex_er_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
forex_er_ ()Gr fark 3 TL
Hayırlı ve bereketli işler
Allah'a emanet ol kardeşim