Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (26)
0BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Alt yorum 3gun evvel @sysapp
1BeğenmedimŞikayet
Ç_A_M ()Merhaba Ömer abi benimde aklımdan gram gectı ama bana bu fiyatlar bana çok pahalı geldi. Bu sefer bayağı uzun vadeciyim. evimi aldım cok şükür bundan sonra elime ne geçerse artık birikim amaçli aticam sende gram diyorsan bence tamamdır :)
MaSTeR_AyFoX için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Bilezik veya 14-18ayarlarda hurda fiyatlari uygulanir. Ata cumhuriyette esnaf tanede 70-80tl vatandasa iscilik odedi. Ata iyi iscilik yapiyor idi..
Bozacı için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Hayirli gunler Cigdem abla. Altin biraz ucuzladi. Elim kasim gibi carsida tekrardan 500 ustu gelebilir duye dusunuyorum. Belki daha erken de olur mu bilemem (: gecen cuma degil onceki cuma carsida has alislar 502-504 arasi gibiydi. Bu fiyatlara vatandas satmadi ustune alan cok oldu. Hayretle karsilamistim..
Ç_A_M için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bozacı ()Abi alislarda hurda fiyati uygulamiyorlar o vakit oyle mi?
1BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Su ana kadar sorucu cok.
gökhanbey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Paylastim ya..
ATTİLA0606 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ç_A_M ()@super_conqueror Günaydın ne oldu böyle piyasalara altin çok gitti. Benimde elime yeni biraz para geçti. Ne aliyim diye düşünüyorum ama hersey çok pahalı :( ne tavsiye edersiniz Ömer abi Halil hocam.
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Alan satan olmadığı için güncelleme yapmamıştır belki.
Zamazinngo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ATTİLA0606 ()Kapalı çarşıda gramı şuan kaçtan alıyorlar bilginiz var mi?
1BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Abi sebebini bende bilmiyorum (:
1BeğenmedimŞikayet
Zamazinngo ()Tabii birde şöyle bir durum var.
Yazdığım para birimlerini bankalar alıyormu bilmiyorum.
@MaSTeR_AyFoX
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()hatta suan 7,443 bınance de spot fıyatı. ytd.
Başkentli06111 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Zamazinngo ()Ömer kardesim gerçekten bir gariplik var dolar ve euro hariç diğer dövizler bankaların çok altında kalmış.
Örneğin Vakıf bank Norveç kronu bana 83 den satıyor 82 den alıyor yani atlas dövizden 0.78 alsan 0.82 den bankada satılabilir
Japon yeni Danimarka kronu gerçekten çok altta bursa da olsa değerlendirme yapardım.
Senin yorumlarını dusuncelerini merak ediyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Sibelaydn ()Tamam hocam tesekkurler
1BeğenmedimŞikayet
Zamazinngo ()Dostum ömer'im Norveç kronu piyasanın çok altında ben olsam oradan alıp bankaya satardim
0BeğenmedimŞikayet
gökhanbey ()tmm hayrlı işler
1BeğenmedimŞikayet
forex_er_ ()Hayırlı ve keyifli işler
Bereketli olsun inşallah
0BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Carsida dunde oyleydi.
Başkentli06111 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()3030 alis 3070 satis
Sibelaydn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sibelaydn ()Normal cumhuriyet kulplu
0BeğenmedimŞikayet
Başkentli06111 ()Yani dolar şuanda 7.40ı geçti öylemi
1BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Cevabi aksama versem daha iyi olabilir.
gökhanbey için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Atq cumhuriyet 3130 alis 3160 satis
Sibelaydn için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
gökhanbey ()ilk beğeni benden. alım satım nasıl var mı iş
0BeğenmedimŞikayet
Sibelaydn ()Cumhuriyet ne kadar