Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
1BeğenmedimŞikayet
Edna ()Teşekkürler hocam
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Şuanlik değişen birşey yok BTC yatay seyire devam etsin altlar yeniden kendine gelecektir.. Düşüşlerde ve düzeltmelerde mecburen BTC'yi yakından takip etmemiz önceliğimiz olması gerektigini bilmek gerekir..
Edna için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Edna ()Hocam xtz hakkında kısa vade beklentimiz vardı son durumu değerlendirme şansınız olur mu ciddi bir düşüş var
0BeğenmedimŞikayet
vetselcuk ()Eksik olmayin hocam sağolun..
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()@vetselcuk .. XTZ ..
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()@Edna XTZ grafik güncel bakabilirsin altyorumdan detaylı bir şekilde yazıyor.. Şimdilik 3.89$ seviyesinden yukarı dönmüş görünüyor..
0BeğenmedimŞikayet
Acemi213421 ()Hocam link bezdirme politikası mı uyguluyor acaba. Takıldı kaldı
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()3.33$ seviyesi çok önemli 1 hafta önce bu seviyeden bahsetmiştim 3.85$ ve 3.6251$'a kadar bile düşse yukarı sekmesi olacaktır diye düşünüyorum.. XTZ LİNK'le birlikte yola devam edebilir piyasa kırmızı iken ozellikle..
Black2004 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Black2004 ()Hocam dun bana gelen bilgidede 3.96 gibi alim yapilmali denmisti. demekki hala umut vadediyor
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()@__mühendis_ altyorum sana sakın kalman önemli kardeşim bilgin olsun..
1BeğenmedimŞikayet
Antepleee ()Eyvallah hocam rahatladım sayende