Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Hafta kapanisi duseninkirarsa diyecegiz ustadim dusen trendin kirilmasi gerek
Arda90 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Arda90 ()26,50 yi kendine yer yapıyor gibi hocam , hafta kapanısı burada yaparsa yönümüz yukarı diyebilirmiyiz?
0BeğenmedimŞikayet
utrate ()teşekkür ederim
ATSIZ25 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ppapaty821 ()Şu an neyin nereye gideceği belli değil site olarak hepimiz kademeli alıyoruz kademeli alım bizleri riskten koruyor. aklınızda bulunsun. Yatırım tavsiyesi değildir kimse de bunu yapamıyor zaten
utrate için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Tsk ederim ustadim
BAŞKENT_EFESİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()İnsaniz kirabiliyorlsr uzebiliyirlar tatildeyim bak hala gelebiliyorum buradayim ins. Cok tsk ederim
Laleee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ATSIZ25 ()yatırım için tavsiye ben dahil hiç kimse veremez ve site buna müsade etmez
utrate için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BAŞKENT_EFESİ ()Eline sağlık
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Tsk ederim. hayirli kazanclar ustadim
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Sende saol ustadim onemli degil
sxman24 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
utrate ()Yüklü alım yapacağım fikriniz nedir acaba almalımıyım
0BeğenmedimŞikayet
Laleee ()Ben de istifa etmiştim dayanamadım geri geldim :D eski hesabımda bana söz vermiştiniz bizi bırakmayın demiştim ama galiba sizi de kızdırmışlar, ama takmayalım onları, her çeşit insan var aramızda maalesef :)
DOGANbey42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sxman24 ()Farketmedim sağolasın üstat
DOGANbey42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ATSIZ25 ()Elinize emeğineze sağlık Doğan bey
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Tsk ederim
520Es için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Hemen altta destek direncleri paylastim ustadim. oradan takip edebilirsiniz
sxman24 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Ben tsk ederim tmm :)
Laleee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Laleee ()Teşekkür ederiz doğan bey, lütfen bir daha bizi bırakmayın olur mu :)
0BeğenmedimŞikayet
sxman24 ()Hocam ben 6.66 full gümüş aşağı giderse mecbur baka kalacağım eğer Yukarı sert tırmanış olursa 27.25 ten sonraki dirençler nereler
1BeğenmedimŞikayet
520Es ()Emeğinize sağlık