Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
1BeğenmedimŞikayet
Kagü ()Takipteyim ensar bey çok teşekür ederim uyarılarınz için
Ennsar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()@Kagü alt mesaj meyvesini veriyor sanırım.
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Hocam bizim beklentiler gelcek haftaya kaldı galiba.
uzmn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Merhabalar @gonen1983 arkadaşım gümüş te beklentimi sormuşsunuz sabah paylaşmıştım sanırım dikkatinizden kaçtı, kısa vade beklentim alt yorumda. Bereketli kazançlar.
0BeğenmedimŞikayet
Cihad27 ()Hocam birazdan veri var sizce ne olur düşermi daha
0BeğenmedimŞikayet
Hgrbz ()Ytd bulunmuyorsunuz olacaktı, telefonun azizliği
Hgrbz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hgrbz ()@Ennsar hocam buralardan alış yapalım mı bir miktar, tabi ytd bulunuyorsunuz biliyorum, sorumluluk bende.
0BeğenmedimŞikayet
birkaç_iyi_adam ()Takipteyiz
0BeğenmedimŞikayet
Skrya ()Levayla mi maaş aliyonuz
Dolarbond için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dolarbond ()Bulgar levası bile TL den 4 kat değerli şuan..
Scomber için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Scomber ()Ama o dönemde usd küreselde değer kazanıyordu, şuan usd küreselde zayıf, maalesef tl karşısında değerleniyor.
1BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Asıl usd nin yükselişi tedirgin ediyor hatirlarsan martta olan durumu usd yukarı borsa aşağı emtia aşağı
Kagü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kagü ()Dolar buralarda olursa çok fazla dip görmeyiz yanilyormuyum
2BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Saygıdeğer @Ennsar hocam, bu gün işlerim de yoğunluğum var, malum haftanın son günü, ancak yarına geniş zamanda günlük, haftalık ve aylık durumumuz hakkında bir çalışma yapar ve siz ile arkadaşlarımızın da görüş ve düşüncelerine sunarım, ortak akıl, fikir ile pozisyon almaya, yol almaya çalışırız. Bereketli kazançlar, saygılar. :)
1BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Eline sağlık @uzmn hocam su şekilde bir görüntü var site grafiğine bakarak söylüyorum pek ilgilenmiyorum olsamda yan yana iki obo oluşumu var ve 23.40 tekrar test edip ikili dip yapabilir anlamını çıkardım?
0BeğenmedimŞikayet
Sssbahtsiz ()Günaydın@uzmn hocam salma kaça kadar gumuste TL de kaça kadar olabilir
1BeğenmedimŞikayet
Sinasi55 ()Teşekkür ederiz sayın hocam.
1BeğenmedimŞikayet
atesbey06 ()Teşekkürler hocam
1BeğenmedimŞikayet
symsfkck0 ()Teşekkürler emeğine sağlık
1BeğenmedimŞikayet
BAŞKENT_EFESİ ()Eline sağlık hocam
1BeğenmedimŞikayet
BAŞKENT_EFESİ ()Eline sağlık hocam
1BeğenmedimŞikayet
Sibelaydn ()Cok tesekkurederiz hocam biz acemilere yol gosteriyorsunuz
1BeğenmedimŞikayet
stabilizasyon ()tebrik ederim çok doğru bi söz söylediniz. Gümüşte kısa vade herzaman yanıltır. keşkeler yaşamak istemeyen gümüş alırken en kısa vade 3 ay düşünmelidir şahsi fikrim
1BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Teşekkür ederim @uzmn hocam emeğine sağlık kutunun içine yerleşmek umuduyla
0BeğenmedimŞikayet
Afatsum2727 ()Yani aşağı mi yukarı mi yoksa hocam öngörü