Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0472 07:19:53
EUR 36.1882 07:19:53
USD 34.5317 07:19:53
ALTIN ONS $2685.4750 07:19:53

Grafiği gönderen: vasili32

2011 zirve öncesi hareketlerin aynısı. Fakat sabır ve zaman lazım.
Grafik @stefanobottaioli tarafından paylaşılmış olup gerçekten başarılı öngörüleri var gümüşte.Ytd.

Yorumlar (20)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

KaraKalem_KeskinKılıç ()

Thank You Aynur Hanım...

Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

Hoş geldiniz. O grafiği ben istedim. Vasili hocam buraya attı. Neden
Terste kalan çok insan var. Umut olsun diye.
3,4 6 ay bekleriz ne olacak. HADEP belli olsun. Zarara ucuza mal satmasın diye.

Uzun zaman alabılılr. Bir sene bekleyebilsek , işte bu grafık umut veriyor , yarın gelcek hafta galmez tabı.

KaraKalem_KeskinKılıç için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

KaraKalem_KeskinKılıç ()

Arkadaşlar Bu Haftalık Grafik Hemen Gelmez Yani Ona Göre. Ama 48 Dolar Üzerine Attığı Zaman 88 Usd 100 Usd'ye Kadar Yolu Açık.

0BeğenmedimŞikayet

Laleee ()

Ben onu takip ediyorum ama yorum yazmıyor sadece grafik paylaşıyor, grafikten de anlamadığım için beğenip geçmiştim. Bizim hep 19 bekleyen karakalem arkadaşımız ilk defa bir pozitif yorum yaptı sağ olsun :) size de ayrıyeten teşekkürler paylaştığınız için, yoksa ben bu grafiği beğenip geçmiştim :D

0BeğenmedimŞikayet

KaraKalem_KeskinKılıç ()

Eyw Babayiğit

vasili32 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

vasili32 ()

İnşAllah. Güzel olur hayırlısıyla. Bir çok kişiye görede önü açık düşüşte diyen görmedim daha öyle iddialı biçimde. Bu harekeit bekliyorduk biraz derin oldu.

SMMMüşavir için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

vasili32 ()

İllegal hacker :) yorumu gördüm bende

KaraKalem_KeskinKılıç için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

KaraKalem_KeskinKılıç ()

Az Önce Grafik Yolladım Stefano'ya Onay Verdi :) 48 Usd İle 68 Usd Arası Yeni Kanal..

0BeğenmedimŞikayet

vasili32 ()

Evet bende kar alabilirdim ama alamadım maalesef belki hırstan, belkide geçmişte al sat yapıp çok daha fazla kar elde edemediğimde çünkü direkde çıkabilirdi. Banka makası su bu derken alamayabilirdimde. Ama bunu yapan güzel şekilde başarılı olan arkadaşlarda var sitede. Ben biraz daha risksiz orta uzun vadede düşüşlerden faydalanarak sepeti dolsurmaya baktım. Umarım hepimiz güzel kazançlarla çıkarız.

Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

SMMMüşavir ()

şu grafik olmasa gümüşe girilmez zaten. İnşallah fazlasıyla tekrarlar kendini.

0BeğenmedimŞikayet

mehmetkpcn ()

hadi inşAllah

0BeğenmedimŞikayet

Efem09 ()

Stop kullansak daha rahat olur sanki, düşüşte kar gitmez. Ama ben yapamadım

0BeğenmedimŞikayet

Xyper ()

Bana uzman deme ya ?

0BeğenmedimŞikayet

vasili32 ()

Günün koşullarına göre haber akışı beklenmedik geliime ve müdahaleler sonucu düşüşler ve sağlıklı uükseliş iç in düzeltmeler muhakkak olacaktır. Sitede ve dünyada bir çok uzmanın gümüşün önünğn açık oldugu yönünde söylemleri bulunmakta. Tabi bu zaman ve vade isteyen süreç. Pandemisen bu vakte kadar ne kadar kısa sürede üzerine koyarak, kendi fiyatını 2 ye katlayarak geldi.

Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

vasili32 ()

2011 nisan ayı tarihi zirve 2010 aralık tan sonra yükselerek başlamış sitede şimdi cogu arkadaş bu zamanı çok uzun görebilir ama orta vadeci biriai için bile çok güzel bir zamanlama yükseliş miktarına bakınca. Umarım aynısı olur hepimiz kazanırız.

Tayfun_89 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Efem09 ()

Düşüşten sonra hep yükseliş gösteriyor sanki, aynısı olurmu.

0BeğenmedimŞikayet

Tayfun_89 ()

2011 ortalama ne kadar zaman sonra gelmiş zirve

0BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

Teşekkür ederim.

Her umutsuz luga kapıldimizda bu grafık hepimize umut olsun.

0BeğenmedimŞikayet

tivitibetul ()

Ne kadarlık bir zaman lazım olmuş 2011 de

0BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

Evet bu ma bakmanizi isterim. Ne kadar benzerlik var. 2011 le.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum