Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (26)
1BeğenmedimŞikayet
dost55 ()Tebrikler hocam
katates_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Barbus ()Teşekkürler hocam sağolasın
0BeğenmedimŞikayet
Manifatura45 ()Teşekkürler hocam dxy yukarı döndüğü için en olmazsa dxy 94 gelene kadar tutucam
0BeğenmedimŞikayet
johnny_bravo_ ()Teşekkürler hocam emeğinize sağlık sizinki de bereketli olsun iyi akşamlar
1BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Ben teşekkür ederim hocam güvendiğiniz için bereketli olur inşallah
gökyüzümavisi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()@johnny_bravo_ @Gzdee @Manifatura45
0BeğenmedimŞikayet
gökyüzümavisi ()Çok başarılı bir analizdi hocam. Tebrikler ve teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
Kimimben06 ()Katates cansın bu arada ons da durumlar ne yönde varmı bı bilgi ytd
3BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Bu aksiyon başarıyla tamamlandı sayılır alan satan tutan bereketini görsün bence artık sonlanmak üzere genede risk almak istemezseniz %25 tutun elinizde şimdilik bana müsade
1BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Sağol dedem
THE_END_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Yok hocam herkes bir olurmu tabiki değil buradan tanışıp normalde de görüştüğüm arkadaşlar var arada çıkıyor böyleleri ne yapalım artık
Gzdee için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
THE_END_ ()kendine sıkıntı yapma herşeyi, biz tanıyor ve biliyoruz seni
1BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()Hocam demeyin öyle 5 parmağın 5 ide birmi zaten siyah kuğuyada üzülüyorum:(
0BeğenmedimŞikayet
Faruk_2525 ()Yok güzel kardeşim değerli bilgiler veremeyenler kaybedince malesef bu duruma geliyor
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()@Kimimben06 böyle hedef veriyorsun kızıyorlar diğer türlü atıyorsun beğenmiyor lar hocam sıkıntı bendemi anlamadım
1BeğenmedimŞikayet
katates_ ()@MetalAdam ben hep buradayım alt grafiğe bakabilirsin :)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz82 ()Bu ne demek oluyor
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Evet. Temiz bir üçgene benziyor.
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()@super_conqueror yapı uygunmu hocam
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()Satmam zaman sorunum yok asıl benjodayım % 99 ağırlıkla , sizde gramdamısınız
Netcez için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Netcez ()Oynamış bazen oynaması herşeyi değiştiriyor satmadiniz elinizdekileri insaAllah
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()Gelmedi, taşlar oynadı dün:) tskr ederim pıyasayı kovalamaya devam sız nasılsınız
Netcez için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Netcez ()Hayırlı akşamlar yazdım gün içinde size ses yok baktım yazım ortada yok nasılsınız keyfiniz nasıl no panik relax biz ons nasıl düştü ben yapsaydım o gün :)))
1BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()Vurdum tahtaya
1BeğenmedimŞikayet
katates_ ()hayır kısa bir inişi var sadece
Mert_112 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mert_112 ()Yön aşağı mı?