Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0421 20:57:04
EUR 36.0214 20:57:04
USD 34.5405 20:57:04
ALTIN ONS $2706.4700 20:57:04

Grafiği gönderen: uzmn

⭐⭐uzmn ()
Gümüş
Günaydın gümüş dostları: Gümüş ons'un saatlik grafiği, 24 ons/usd Altın a sarkıtmamaya çalışıyorlar, zaten dün paylaşmıştım 24'leri altı çok tehlikeli diye, bildiğiniz gibi dün aşının bulunduğu haberi ile ons'larda (Altın- Gümüş) sert satış ile karşılaştık, satış dalgasının azalması ile belirli bir dengelenme noktasından sonra ons gümüşün ons altından daha pozitif ve hızla toparlayacağına inanıyorum, önce saatlik- dört saatlik- günlük toparlanma gelecektir diye düşünüyorum, şu an için saatlik grafiğe göre dengelenme- toparlanma emareleri var.(olası bir miktar daha geri çekebilirler de) bu benim görüş düşüncem yatırım tavsiyesi değildir, alım satım ve bekleme karar ve takdiri arkadaşlarımızın.Bereketli kazançlar, saygılar.

Gün içi işlerim için dışarıda olacağım, önemli gördüğüm noktalarda mobilden arkadaşlarımıza katkı sağlamaya çalışırım.

Yorumlar (3)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

2BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Rica ederim sn. @vasili32 arkadaşım, bereketli kazançlar.

sn. @ladik55 arkadaşım, aslında ons gümüşü aşağıya çeken ons altın, zaten ben ve bir çok arkadaşımız olası aşı açıklaması ile ons'larda (Altın- Gümüş) geri çekilme beklediğimizi günler önceden bura da paylaştık, maalesef ki doğal olarak ta dün rusya tarafından gelen aşı haberi ile geri çekilme de gerçekleşti. Biraz önceki paylaşımım da değindim, ons gümüş dönüşte ons altını sollar, sebebi ise aşının dünya da yaygınlaşması ile sanayi çarklarının dönmeye başlaması ile gümüşe olan talep artacağını düşünürüm, nihayetin de gümüş altına oranla çoğunlukla sanayi de kullanılan emtia. Tabi ben yanılabilirim de, işlem karar ve takdiri arkadaşlarımızın, sizlerin. Bereketli kazançlar, Saygılar.

ladik55 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ladik55 ()

hocam dso yapacagı bi olumlu açıklama 21.18 lere direk götürür bizi sanki

1BeğenmedimŞikayet

vasili32 ()

Elinize sağlık üstad, teşekkür ederiz paylaşımınıziçin.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum