Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
4BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Arkadaşlar genel yorumum aşagıda. Çok vaktim olmadıgı için detaylı bakamıyorum. Ama ons altında tekrar aşagı yönlu bir düşüş dalgsı ihtimali daha var.
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
aydilimi ()Teşekkürler ?
0BeğenmedimŞikayet
viper003 ()geceniz hayırlı olsun... orta ve uzun vade trend desteklerini paylaşabilir misiniz?
0BeğenmedimŞikayet
DOGAN_71 ()Hayırlısı bakalım şu an hala onslar olumsuz yonde yükseliş emaresi yok hiç henüz daha
2BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Şimdi tam net konuşamayız. Çunku farklı beklentiler oluşuyor. Bu piyasada olmaz denen şeyler olur. Fikrim benim'de o yönde. Zaten söylüyorum. Gerisi kişinin kendisine kalmış.
DOGAN_71 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tahafatih ()340 tan 298 e dusmus gram ons 1701 den 1451 e dusmustu
sıfırdokuzucuolan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kafkas60 ()Gram 35 tl kadar ons da 200 dolar civari dusmustu
sıfırdokuzucuolan için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()A. Selam. Sagolun Sizi sormalı?
Bence bu haftayı bir atlatlalım. Daha dogrusu 1870 e kadar bence ons altına girilip risk alınabilir. Çunku yukarı trend halen kırılmış degil. Bu düşüşler bekleniyordu.
Ons altında ne zaman orta - uzun vade trend destekleri kırlılır o zaman korkmak lazım. Zaman yani astro analizlerde 2015-2016 dip ve 7,5-8 sene yukarı hareketlerin devamı bekleniyor. Bu düşüşler ise düzeltme kabul ediliyor. Yani altını uzun vadede topla. kimi 400 den alır kimi 450 den kimi 480 den. Satarken hem makasa hemde teknik grafiklere bakmak gerekiyor. Gram altın için satış fırsatı 480- den yapılmalıydı. Buralarda yapılmaz. Buralarada kademeli alım yapılır ve destekler takip edilir.
Dolarda ise kısa vade düşüş hattından çıkıp yeni zirve yapmasını bekliyorum. O yüzden dolara hiç dokunmuyorum.
aydilimi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sıfırdokuzucuolan ()Mart ayında kaç gram düştü?
kafkas60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Evet benziyor. Bakalım devamı nasıl olacak.
kafkas60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGAN_71 ()Yayı iyice geriyorlar hocam sanırım onsu büyük yükselişe hazırlıyorlar gibi bir his var içimde o zaman kimse tutamayacak onsu:) ytd
1BeğenmedimŞikayet
aydilimi ()Selam nasılsınız 4/3 altinda, 1/4 dolardayim. dolar az dustu ons cok. acaba bu safhada birkaç gün iyice dussun ons, altına geçmek mantıklı mı diye düşünüyorum. zaman tahmininiz var mi
0BeğenmedimŞikayet
kafkas60 ()ilk defa olmuyor ki mart ayındaki düşüşle aynı
mumlar nerdeyse birebir aynı