Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
BAŞKENT_EFESİ ()Tşk ederim @keten_prenses
keten_prenses için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
keten_prenses ()gmş. ons 24.78 altına düşerse işler daha farklı bir yöne doğru gider... rasyo yaklaşık 75 civarında haliyle onsun düşüşüne tepkisi sert oluyor... buna birde usd eşlik edince günlük kayıp şu an %11 civarında...
BAŞKENT_EFESİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BAŞKENT_EFESİ ()6.46 ortalamam 13k
_dolores_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_dolores_ ()Gümüşü kaçtan almıştınız
BAŞKENT_EFESİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
keten_prenses ()@isayk boşver beni ona anlatma nerden alacağını bilmez satacağını bilmez yetmiyormuş gibi sağdan soldan duyduğu rakamları gelir burada YTD diye paylaşır sanki böylle bir vasfı varmış gibi.. çok ciddiye almaya gereken bir şahsı muhterem değil tek hatam zamanında ona iyilik yapmış olmam onun dışında bir durum yok... sabaha kadar anlatsan yine anlayamaz beni harddiski yetmez...
isayk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BAŞKENT_EFESİ ()Hepimiz terste kaldık şuan tavandan aşağı asılı gibiyim hocam nice olacak bu gümüşün halı hocam
0BeğenmedimŞikayet
keten_prenses ()selamlar kuzu gerek yoktu zaten:))
NazlıcaN20 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Terapist3531 ()Beni engellemesinin nedenini söyleyeyim size ... Burada çok fazla BİST yorumu yapılıyor diye sürekli yorum yapıldığı için ... Neyseee kardeşim tekrardan teşekkürler hocam sağol ...
0BeğenmedimŞikayet
isayk ()keten candır sıkıntı yok hepimiz birbirimize destek olmaya çalısıyoruz keten bilir ben artık fiziki topluyorum düştükçe
Terapist3531 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Terapist3531 ()Ketendir ne yapsa yeridir ... O kadının içini biliyorum... O demeden istersen beni engelle ... Seni yormayayım :)))
0BeğenmedimŞikayet
NazlıcaN20 ()Hosgeldin dunyalar guzeli :)) yemyesil olmusuz.. Sayende hiç stres yapmadim.. Yapmam da..
0BeğenmedimŞikayet
isayk ():))) biliyorum ortagım biliyorum. senden ne var yok. 1 hfta tatil yapayım dedim bozcaada sarmadı
0BeğenmedimŞikayet
keten_prenses ()yok ya ne farkeder ben farkı görmen açısından demiştim yoksa ikiside aynı yola çıkacak:)) paylaşımını görünce kayıtsız kalamadım yoksa tereciye teremi satılır:))
0BeğenmedimŞikayet
isayk ()slm ortagım onun sebebi 1935 iyibelli olsun diye orayı geçerse tm istdiğim düzeltme gelir
0BeğenmedimŞikayet
keten_prenses ()selamlar @isayk ortakım:))eline sağlık.. fiboyu birde sep.. eylül kısmından alsan daha mı güzelleşirdi sanki:))