Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
1BeğenmedimŞikayet
Ümit62 ()Olabilir sayın ümitli ama iyi analiz etmek lazım parçalı alım faydalıdır belkide bu düşüş sonun başlangıcı
Ümitli_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()ABD bu onsu ilk önce bir kaldırır işte bundan sonraki hareket çok önemli olacak bunu takip etmek çok önemli olacak şahsi düşüncem.
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drfnd ()düşüncem doğrumu peki normal vatandaş alamadığına göre fx ve bankalar mı alıyor sizce. biz öyle seyrediyoruz. bukadar oynaklığın sebebi fx şirketleri mi
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Malesef asıl sıkıntı bu.
drfnd için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()5 in içindeyiz. bitmişde olabilir.
viper003 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()ABD açılınca farkeden birşey olacagını sanmıyorum. Tepki alımı gelsede tekrar düşer.
Atalay_42 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Vaktim olsa daha kısa vade bakarız. Ama şimdilik 1965 kısa vadede dip diyebilirim.
Ümitli_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Bunun bir ölçüsü yok. Makas iyiyse ben almaktan yanayım.
sk66 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drfnd ()nasıl alınacak. sadece fx ciler alabilir herhalde. tfx makas çoook fazla alınamaz ki
0BeğenmedimŞikayet
viper003 ()abim bu grafikteki 5 nolu hareketi beklesek nasıl olur. gaflete düştük zaten 325 te çıktık. o gün bugündür ağzımız açık :) tren bekler gibi bekliyoruz.
0BeğenmedimŞikayet
IBrkyI ()Sonrasında nasıl bir yol izler sizce?
0BeğenmedimŞikayet
Atalay_42 ()Hocam alım için ABD açılışını bekliyelimmi nedersin. Parçalı giriş yapmayı düşünüyorum bir miktar. Daha öncesinden 466 dan almıştım. Ons 2000 üstünü bekliyim dedim ama olmayacak gibi duruyor şu anda
0BeğenmedimŞikayet
Ümitli_ ()Yani ons 1940 ta iken baslar alımlar doğru mu anladım
0BeğenmedimŞikayet
sk66 ()kactan alalım hocam
sk66 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sk66 ()kactan alalım hocam