Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0488 10:38:19
EUR 36.2901 10:38:19
USD 34.5774 10:38:19
ALTIN ONS $2693.7050 10:38:19

Grafiği gönderen: super_conqueror

Alımlar gelir bu seviyelerden

Yorumlar (15)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Ümit62 ()

Olabilir sayın ümitli ama iyi analiz etmek lazım parçalı alım faydalıdır belkide bu düşüş sonun başlangıcı

Ümitli_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_delioglan_ ()

ABD bu onsu ilk önce bir kaldırır işte bundan sonraki hareket çok önemli olacak bunu takip etmek çok önemli olacak şahsi düşüncem.

super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

drfnd ()

düşüncem doğrumu peki normal vatandaş alamadığına göre fx ve bankalar mı alıyor sizce. biz öyle seyrediyoruz. bukadar oynaklığın sebebi fx şirketleri mi

super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Malesef asıl sıkıntı bu.

drfnd için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

5 in içindeyiz. bitmişde olabilir.

viper003 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

ABD açılınca farkeden birşey olacagını sanmıyorum. Tepki alımı gelsede tekrar düşer.

Atalay_42 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Vaktim olsa daha kısa vade bakarız. Ama şimdilik 1965 kısa vadede dip diyebilirim.

Ümitli_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Bunun bir ölçüsü yok. Makas iyiyse ben almaktan yanayım.

sk66 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

drfnd ()

nasıl alınacak. sadece fx ciler alabilir herhalde. tfx makas çoook fazla alınamaz ki

0BeğenmedimŞikayet

viper003 ()

abim bu grafikteki 5 nolu hareketi beklesek nasıl olur. gaflete düştük zaten 325 te çıktık. o gün bugündür ağzımız açık :) tren bekler gibi bekliyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

IBrkyI ()

Sonrasında nasıl bir yol izler sizce?

0BeğenmedimŞikayet

Atalay_42 ()

Hocam alım için ABD açılışını bekliyelimmi nedersin. Parçalı giriş yapmayı düşünüyorum bir miktar. Daha öncesinden 466 dan almıştım. Ons 2000 üstünü bekliyim dedim ama olmayacak gibi duruyor şu anda

0BeğenmedimŞikayet

Ümitli_ ()

Yani ons 1940 ta iken baslar alımlar doğru mu anladım

0BeğenmedimŞikayet

sk66 ()

kactan alalım hocam

sk66 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

sk66 ()

kactan alalım hocam

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum