Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
1BeğenmedimŞikayet
Manga ()@Cahitbey bence şu mesajı oku 3 gün kadar önce ve gümüş tam zirvede. millette hiç geri vites yok kimse inişi görmediği bir günde yazılmış mesaj
Manga için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()alt yorumu iyi bir okumanızı tavsiye ederim. 3 gün önce yazılmış. bu yorumu yazarken kelimeleri seçerek yazdım. çünkü düşüş demek 3 gün önce çok zordu.
0BeğenmedimŞikayet
Surhay ()Gümüş değerinin çok altında. Güzel kar veriyor. Ama zararıda bir o kadar kötü. Gümüş yatıeımında biraz dikkatli davranıp iyi takip etmek lazım. Çok dip yapacağını sanmam kısa ve uzun vadede. Ama illaki alım fırsatı verecektir. Tablo ve grafiklerinde beni etiketleyebilirmisin. Fikir alışverişinde bulunmak isterim. Son 2 yıldor piyasadan baya uzaktım ama yavaş yavaş yatırımlara başladım tekrar. 3 yıldır elimde duran altın haricinde geçtiğimiz hafta bir parça 461den altın aldım lakin gümüş almadığımada pişman oldum
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()hunt kardeşler.
Sameterdnc için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()evet hunt kardeşler
Tolan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tolan ()Hunt biraderler
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()kardeşim bende bulamadım googlede. ama okumuştum. uzun süredir gümüşle ugraşan arkadaş varsa sitede bilirler.
bende bu siteden duymuştum. sunrada gümüşün hikayesini okumuştum
0BeğenmedimŞikayet
döviz ()Hunt kardeşler. Ama onların olayı farklı araştırırsanız görürsünüz
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()Aleykümselam. ben çok önce goglede okumuştum vardır googlede
0BeğenmedimŞikayet
Sameterdnc ()selam unutmayalım gümüş bu dünyanın en güçlü ailesini batırdı. demişinizde ailenin hikayesini merak ettim isim verebilirmisiniz araştırıyım
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()kardeşim üçlü tepe görünmüyor. uzun vade yani aylık grafiklerdede yönü hala yukarı.
fakat gümüşons bu gün 29,812 gördü. bu rakam 11,300 den yükselmeye başlayan gümüş onsun fibo tepe rakamıdır.
şimdi herkes çok yukarı rakam bekliyor. ama 29,812 den bir aşağı gidip gelmeye kalkarsa ve birde dip yapıp geleyim derse 11,300 ü kıramaz ama allah bilir nerde durur.
unutmayalım gümüş bu dünyanın en güçlü ailesini batırdı.
evet aylıklarda yön yukarı dalga yapmadığı sürece yukarı. bu bir fikir alış verişidir
Surhay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Surhay ()Önceki haftalara ait grafiğiniz varmı? Yükseliş trendindemi? Üçlü tepesi vs görebildinizmi grafiklerinizde
0BeğenmedimŞikayet
tay61fun ()kaldı 19 dakıka o kadar atagı yapamaz gıbı