Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0473 04:43:11
EUR 36.1922 04:43:11
USD 34.5319 04:43:11
ALTIN ONS $2677.0650 04:43:11

Grafiği gönderen: DOGANbey42

⭐⭐DOGANbey42 ()
Gümüş

Yorumlar (27)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Ramakkala ()

28.3050 yaptı kapanışı.

DOGANbey42 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

busdevman ()

Arkadaşlar, Doğan Hocam'ın tespit ettiği bu alçalan kama hareketinin hedefi görüldüğü üzere çok aşağılarda bir yere tekabül ediyor. Kapanış vs. herşey güzel gözüküyor olabilir destek, dirençler açısından. Ancak şu an MACD göstergesine göre kırmızı hat, mavi hattın üstünde duruyor ve yönünü aşağı kırmış ve alçalan kamanın üst sınırını ihlal etmeden tam da kamanın içinde hareket etmesinden ötürü pzt. gününe düzeltmenin devam etmesi ile girilme ihtimalinin yüksek olduğunu söyleyebilirim. Bu tamamen kendi yorumumdur, 6 aydır bu işlerle ilgilenen acemi bir yatırımcı yorumudur. İşin üstadları hocaları daha iyi bilirler. Gelebilecek yeni bir haber akışı tabii ki tamamen herşeyi değiştirip yönü hızlı birşekilde yukarı da çevirebilir düzeltmeyi iptal de ettirebilir diye de ekleyeyim. söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendim aldığım tedbirler çerçevesinde, beni bağlayacak bir yorumdur. herkese hayırlı bir hafta sonu diliyorum. ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Trk123 ()

Yukswlise mi dususumu gosteriyo
Benik anladigim dusus @DOGANbey42

-1BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

:) fiyatin nerede oldugunu gostermek icindi ustadim aciklama sizde :)

1I96RD için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yepisyeni ()

:)o zor gibi öğrenci olsak yeter

0BeğenmedimŞikayet

1I96RD ()

Verdiğiniz bilgiler cok açıklayıcı tskler ustam (:

-1BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

:) olacaksin ins.

Yepisyeni için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yepisyeni ()

Estağfurullah üstad diilim de sadece paylasmak istedim

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Hayirlisi olsun ustadim Allah gonlune gore versin ins.

Ycl_76 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

:)) tebrikler ustadim nasip

Yepisyeni için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Evet ustadim

Fifti__Fifti44 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Fifti__Fifti44 ()

Hocam bu grafik 1 saatlik mi

0BeğenmedimŞikayet

Yepisyeni ()

Doğan hocam dünkü hissim tutti 7 didedim teyetlemis ama ben satamadim

0BeğenmedimŞikayet

Geographer06 ()

çok rahat gelir hocam. Düşen kamanın içinde hareket ediyor. Eninde sonunda verecek diye dusunuyorum. Kırmazsa düşen kamayı.

0BeğenmedimŞikayet

Ycl_76 ()

Hocam bi panik sattık 6.53 ten, olsun bereket versın olana ıns ufakta olsa bir alım fırsatı gelır

1BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Nasip ustadim duzeltme ile herkes geri trene binebilse ve hizli tren moduna gecse guzel olurdu kimsenin uzulmesini istemiyorum herkes kazansin keske

1BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

28.31 ustu kapanislar yapmadigi surece asagiya devam ustadim trend cizgisi egimi nedeniyle zaman gectikce kirilim noktamiz asagiya dogru dusecektir suan 28.31

Ramakkala için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ycl_76 ()

Saolun hocam bekleyelım bakalım :)

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Ben tsk ederi

busdevman için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Suan icin kucuk hareketler yapiyor kanal dibi baya asagilarda ustadim

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

İzleyecegiz duseninkirarsa 28.31 suan ki kirilm yeri o zaman yukselise baslar ustadim

1BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

28.31 ustune atmasi duzeltmeyi kurtarir arkadaslar

Kral7714 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

busdevman ()

Hocam emekleriniz icin teşekkürler. ellerinize aklınıza saglik.

0BeğenmedimŞikayet

Ramakkala ()

Hocam yön aşağı mi görünüyor?

0BeğenmedimŞikayet

Ycl_76 ()

Hocam burada kanal dinini test etme ihtimali var mı? Umarım alım fırsatı verır

0BeğenmedimŞikayet

Kral7714 ()

Yorumu nedir Doğan Bey?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum