Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0585 10:39:25
EUR 36.5995 10:39:25
USD 34.5539 10:39:25
ALTIN ONS $2623.9750 10:39:25

Grafiği gönderen: Masal58

⭐⭐Masal58 ()
Platin
Vay be birden fırladı

Yorumlar (26)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

AsrıSaadet ()

Sorun yok
Yolu uzun

Masal58 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Masal58 ()

Altın Gr 470 düştü çıkmış bile gümüş telaşında bakamadiydim 464 mu dediydi Uludağ gerçek değeri yanlisim olmasın hocam ..

AsrıSaadet için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

AsrıSaadet ()

470 mi olacakmış

0BeğenmedimŞikayet

Helalindens ()

Düştükçe marj açıyor
Hayır neden aldırmıyor ki

0BeğenmedimŞikayet

Masal58 ()

Destek ulu dağ hocamız o rakamı verdi, ama altında 470 düşmüş onu da kaçırdık şuan ,477 hep doların yüzünden:))

Helalindens için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Helalindens ()

Direnc mi 2030

0BeğenmedimŞikayet

Masal58 ()

Bu dolar yüzünden doğru dürüst alım yapamiyacagiz hepsi oynak bunların ama daha hedefe gelen birşey yok

0BeğenmedimŞikayet

Masal58 ()

Benimde muhtemelen öyledir belki daha fazla zararda vardı, zararım 115 mis hilal ons 2030 2027 altına düşmez ise bir parça Gr altında alabiliriz istersen..

0BeğenmedimŞikayet

Helalindens ()

Yine mi kaçırdım 6.48

0BeğenmedimŞikayet

Helalindens ()

6.69 ortalamam
En son 6.59 aşağısını almadım

0BeğenmedimŞikayet

Masal58 ()

48-52 den aldığım var şuan tam başa baş oluyor 6,56 gibi üstünde satış olması lazım
6,42-43 den alsaydık dur bakalım akşam ne olacak gozlemleyelim
Senin nasıl ortalama, benimki son aldıklarını, diğer parçaları 7,76 dan göndermeyi düşünüyorum ins..

0BeğenmedimŞikayet

Helalindens ()

Ons da düşüyor

0BeğenmedimŞikayet

Helalindens ()

Senin ort kaç oldu..
Kar edebilirmiyiz bilmiyorum yakınından ciksak

0BeğenmedimŞikayet

Masal58 ()

Değerlendiririz olacaktı telefon ömrümü yedi kelimeleri degistiriyor

0BeğenmedimŞikayet

Masal58 ()

Aynen çıkarız karda olan parçayı, önümüzdeki hafta da hareketli olursa al sat değerlendirin..

0BeğenmedimŞikayet

Helalindens ()

@ulu_dağ nerdesiniz gizukyz yollarda kaldı :)
Aldiklarimizi çıksak o zaman fırsatı bulunca mantıklı değil mi masal düşükten alırız.?

0BeğenmedimŞikayet

Masal58 ()

Evet geldim obo da şimdilik bozulma yokmuş kural ihlali yapmış sadece izleyeceğiz piyasa bozmaz ise 26,128 lere doğru gelebiliriz bizde gelirse şayet 27-26 onslarda alimimizi yaparız Allah'ın izni ile.. YTD diyimde bu ara çenem çok farkındayım kimse etkilenmesin zarari ödemem:)) karinizada ortak değilim ha... ulu dağ hocam gelsin susacagim:)))

0BeğenmedimŞikayet

Helalindens ()

:) hadi bı gez de gel:)
Bende alırım gelirse

0BeğenmedimŞikayet

Masal58 ()

Bence gelir tekrar hilal piyasa kurucuları grafiğin ayarıyla oynamaz ise gelir hatta aşağısı bile, nasıl sevindiydim 6.36 görünce bankayı açacaktim 6,45 sonrası maglum..6,45 den ufak bir parça alırım belki yada beklerim bakalım durumada.. bir arastiriyim gezeyim geleyim:))

0BeğenmedimŞikayet

Helalindens ()

Görüp göreceği o muydu acaba
6.46 bile aldırmadı banka sonra 10 krs marj koydu

0BeğenmedimŞikayet

Masal58 ()

Bankalar kimseye aldirmamiski 30 saniyede 6,6** çıktı, ah bir bilsem ama şu var grafikte obo oluştu deniliyordu çalışırsa 26,08** lere bekleniyordu şimdi noldu bilmiyorum.. hocalarımıza danışmak iyidir..

Sem098 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sem098 ()

Keske Alabılseydık ABD sence satıs yaparmı

0BeğenmedimŞikayet

Masal58 ()

@Sem098 tam senle yazisirken geldi geçti 26-27ons arasiydi evet şimdi bir grafik daha geliyor

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum