Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
0BeğenmedimŞikayet
Ayfah ()Sizin fikirleriniz benim için çok değerli
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Birtek ()Obo bozuldumu hocam tekrar tirmaniyor
0BeğenmedimŞikayet
Birtek ()Baktim hocam 6.08 mi dusecek bekleyimmi alttan almak icin cok bekledim yada buradan buradan alsak tekrar dusermi yorumunuz brnim için çok degerli hocam
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam açıklamasını yapmışım zaten obo çalışırsa gümüş ons 26 bine kadar düşebilir grafikte anlamana gerek
Birtek için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Birtek ()@Akif44 Hayirli bereketli günler hocam günaydin düşüş beklerken uyumusum. bakamadim hocam simdi bakacamda grafiktende anlamiyorim rica etsem açıklanmasını yaparmisin etiket içinde Teşekkürler ederim Saygilar Sevgiler
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam al sat tavsiyesi veremem ama bana soracak olursan ben bekliyorum
Ayfah için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ayfah ()Akif hocam merkezin müdahalesini faiz arttırma veya başka yolla bekliyor musunuz? Beklemek mi daha iyi? Bozmak mı?
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()@Birtek hocam gümüş onsta oboyu gördün değil mi
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Günaydın hocan size de mutlu bir gün olmasını dilerim
Sevinçsevi için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Birtek ()Sagolasin hocam nasibimizde yoksa canimiz sag olsun Allah büyüktür
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()güzel bir cevap oldu. size de iyi geceler
2BeğenmedimŞikayet
Sevinçsevi ()Sorun nereye düşüldúğü deyil düştükten sonra nekadar zıplayacağımız o zamana kadar iyi geceler hocam.
4BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam gümüşte 15 dakikalıkta yükselişe dair ne oluşsa çalışıyor gerçek bu. düşüş olunca hemen toboya çeviriyor ve yeni zirveye gidiyor. göstergeler şişmiş ama düzeltme bir türlü gelmiyor elimizde bir tek o yükselen kama var o kırılırsa gelir kırılmazsa devam eder
0BeğenmedimŞikayet
Birtek ()@Akif44 hocam hoşgeldiniz bu sefer gelirmi duzeltme sizce ve ne zaman gelir sizce Teşekkürler
2BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()bak hocam gümüş onsta 29130 hedefli tobo var dedim iki saat önce grafik aşağıda yükselişe dair ne görsek hemen geliyor
venomgt58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam kimse düşüremez düşen bir şey yok her şey yükseliyor keşke düşürseler ama düşüremiyorlar ki
0BeğenmedimŞikayet
Sevinçsevi ()Konuşa Konuşa düşürecekler hocam:))
0BeğenmedimŞikayet
venomgt58 ()Doğru diyorsun hocam bak bu beni rahatlattı teşekürederim hayırlı geceler
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam olurda düzeltme yaparsa orada alım düşünenler alır yoksa satıp alttan almak devri geçti bu makasla satan arkadan bakar
0BeğenmedimŞikayet
venomgt58 ()İyi karda var bilemedim teşekürederim cevap için
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hiç tırsma hocam düşüşe dair formasyonların çalışma olasılığı çok düşüş trent yükseliş trenti çünkü
0BeğenmedimŞikayet
venomgt58 ()Şimdi tırstım akif abi 5.75 alımım var