Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0471 05:27:06
EUR 36.1834 05:27:06
USD 34.5319 05:27:06
ALTIN ONS $2681.1950 05:27:06

Grafiği gönderen: Akif44

⭐⭐⭐Akif44 ()
Sterlin

gümüş onsta bu yükeselen kama kırılırsa 26800 e kadar düzeltme gelebilir diyoruz.

Yorumlar (22)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Ayfah ()

Sizin fikirleriniz benim için çok değerli

Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Birtek ()

Obo bozuldumu hocam tekrar tirmaniyor

0BeğenmedimŞikayet

Birtek ()

Baktim hocam 6.08 mi dusecek bekleyimmi alttan almak icin cok bekledim yada buradan buradan alsak tekrar dusermi yorumunuz brnim için çok degerli hocam

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

hocam açıklamasını yapmışım zaten obo çalışırsa gümüş ons 26 bine kadar düşebilir grafikte anlamana gerek

Birtek için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Birtek ()

@Akif44 Hayirli bereketli günler hocam günaydin düşüş beklerken uyumusum. bakamadim hocam simdi bakacamda grafiktende anlamiyorim rica etsem açıklanmasını yaparmisin etiket içinde Teşekkürler ederim Saygilar Sevgiler

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

hocam al sat tavsiyesi veremem ama bana soracak olursan ben bekliyorum

Ayfah için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Ayfah ()

Akif hocam merkezin müdahalesini faiz arttırma veya başka yolla bekliyor musunuz? Beklemek mi daha iyi? Bozmak mı?

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

@Birtek hocam gümüş onsta oboyu gördün değil mi

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Günaydın hocan size de mutlu bir gün olmasını dilerim

Sevinçsevi için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Birtek ()

Sagolasin hocam nasibimizde yoksa canimiz sag olsun Allah büyüktür

1BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

güzel bir cevap oldu. size de iyi geceler

2BeğenmedimŞikayet

Sevinçsevi ()

Sorun nereye düşüldúğü deyil düştükten sonra nekadar zıplayacağımız o zamana kadar iyi geceler hocam.

4BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

hocam gümüşte 15 dakikalıkta yükselişe dair ne oluşsa çalışıyor gerçek bu. düşüş olunca hemen toboya çeviriyor ve yeni zirveye gidiyor. göstergeler şişmiş ama düzeltme bir türlü gelmiyor elimizde bir tek o yükselen kama var o kırılırsa gelir kırılmazsa devam eder

0BeğenmedimŞikayet

Birtek ()

@Akif44 hocam hoşgeldiniz bu sefer gelirmi duzeltme sizce ve ne zaman gelir sizce Teşekkürler

2BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

bak hocam gümüş onsta 29130 hedefli tobo var dedim iki saat önce grafik aşağıda yükselişe dair ne görsek hemen geliyor

venomgt58 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

hocam kimse düşüremez düşen bir şey yok her şey yükseliyor keşke düşürseler ama düşüremiyorlar ki

0BeğenmedimŞikayet

Sevinçsevi ()

Konuşa Konuşa düşürecekler hocam:))

0BeğenmedimŞikayet

venomgt58 ()

Doğru diyorsun hocam bak bu beni rahatlattı teşekürederim hayırlı geceler

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

hocam olurda düzeltme yaparsa orada alım düşünenler alır yoksa satıp alttan almak devri geçti bu makasla satan arkadan bakar

0BeğenmedimŞikayet

venomgt58 ()

İyi karda var bilemedim teşekürederim cevap için

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

hiç tırsma hocam düşüşe dair formasyonların çalışma olasılığı çok düşüş trent yükseliş trenti çünkü

0BeğenmedimŞikayet

venomgt58 ()

Şimdi tırstım akif abi 5.75 alımım var

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum