Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
BJK_35_ ()Bu sayfada neden kimse yazmıyor?
0BeğenmedimŞikayet
Mik777 ()Alınmaz daha 900 ler var hatta 800 de olabilir
antepli97 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
antepli97 ()burdan alinirmi
0BeğenmedimŞikayet
ZorBey07 ()Ben mobil internet kullanıyorum. malesef bilgim yok o konuda.
Özge78 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Özge78 ()İnternettn de giriliyor mu ben de mobil yok
ZorBey07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Özge78 ()Uygulamadan mi giriyorsun ben internetten giriyodum
hasanCA0281 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hasanCA0281 ()Gayet normal giriyorum
0BeğenmedimŞikayet
ZorBey07 ()Denedim giriliyor. bilginiz olsun
0BeğenmedimŞikayet
Tatarsedat ()Küvette giriyor sıkıntı yok
0BeğenmedimŞikayet
dost55 ()Ben kuveyt kullanmıyorum maalesef
0BeğenmedimŞikayet
Melike_ela ()Ben girdim
0BeğenmedimŞikayet
Kerembey ()Girdim giriliyor
0BeğenmedimŞikayet
Özge78 ()Hattı türk telekom olan biri deneyebilir mi kuveyte girmeyi lütfen
0BeğenmedimŞikayet
gizliozne_45 ()Fincanın epey uzun olmuş Senin dostum o aradaki al satları değerlendirseydin keşke...
Ama katılıyorum sana Hedefi yukarda düzeltmesini yapa yapa gidiyor
4 saatlik rsi grafiği bile takır takır çalışıyor bunun ons grafiğinde
Bakalım formasyon oluşacak mı
Takibe aldım
Pld grafiği atan yok pek görmüş olurum fikirlerini
dost55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dost55 ()@gizliozne_45
Alt yoruma bakiver :)
0BeğenmedimŞikayet
dost55 ()banka satışı 518 küsür ve benim satışımı 510 olarak gördüğüm ve benim ilk hedefim geldiği için bir parça pld satılmıştır.
üçe beşe bakmam :) YTD.
Veyce için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Veyce ()Ben de 510 düşünmüştüm
Geçen hafta geldigi noktalar. ortalama 480 . altın farkı kapatmak üzere hızlı bir atak bekliyorum sadece hissiyat. o zaman biraz daha hedefi yukarı taşımak lazım hocam
dost55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dost55 ()benim beklentim bu yönde, malum çok hızlı hareket eden metal, ama platin le orantılı hareket ediyor, platinin bir çıktığı yerde o on çıkıyor zaten fazla kalmadı şuan anlık banka alışı 494 satışı 503 civarı
Veyce için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Veyce ()İlk satış yeri 518 mi hocam yani şimdi . paladyum diğer emtialarda göre yavaş ilerlemiyor mu. ani bir atak bekleeyebilirmiyiz. bu grafik ona mı ışaret. teşekkürler