Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
Zamazinngo ()Ons tam bilmiyorum ama bir kez bakmıştım ve grafikten anlamıyorum 1813 den sonra pik yükselişi var düzeltmesiz.
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Estagfirullah...
Zamazinngo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Ons biryerde gevşeycek. Ben onu bekliyorum. Ama görüyorsun makasları ve ortamı.
Konyaleee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zamazinngo ()Dostum sizin gibi ustalarin kıymeti bilinmeli.
0BeğenmedimŞikayet
Konyaleee ()Emeğinize sağlık hocam, düşüş ne kadar olur ons da, gramaltın TL de dolar düşerse diye Bi korkum var 2 side aynı anda düşerse satıp alttan almak biraz daha mantıklı değil mi
4BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Evet.Şimdilik biraz uzak durmalı.Hem makaslar çok açık.
muge_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
El_Dorado_ ()Eline sağlık dostum
0BeğenmedimŞikayet
muge_ ()Sagolun hocam, emeginize saglik, yola devam diyoruz o zaman :)
1BeğenmedimŞikayet
sinyorhakan ()Bana düşmedi ozaman RABBİM İyilik versin sağlık versin bol kazançlar bereketli kazançlar versin
HARPUT için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
HARPUT ()tskler degerlı dostum hamd olsun mevlaya sen nasılsın yazdım sabah sana
sinyorhakan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sinyorhakan ()Selam dostum sabah yazım düşmedi sanırım nasılsın
HARPUT için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
HARPUT ()emegıne saglık aynı gorusteyım
8BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Ara ara düzeltmeler olsada yukarı hareketin uzun vadede devam edecegini düşünüyoruz.
Meleda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Meleda ()Hocam ons düzeltmeye geçti diyebilirliyiz
0BeğenmedimŞikayet
Rozalie ()Hocam 1900 seviyesine düzeltme mi bekliyosunuz
0BeğenmedimŞikayet
Aycel_aycel ()1900 dolara döncek mı yanı hocam bu grafıge göre duzeltme yapa yapa gidecek onu görüyoruz bu yukselıs ons buralardan bi düzeltme yapması gerekiyor değilmi
0BeğenmedimŞikayet
Faikakgn ()Üstad bu grafige göre onsta düzeltme 1900 lere kadar sarkar mı yani 1900 ler gelirse almayan kalmaz zaten