Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (27)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafakaradeniz ()Ben alınca aldım derim. Bakarsın.
Zefiran için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafakaradeniz ()Tm. Bereketli olsun. Düzeltmeden istersen alırsın. 33 dolardan gümüş ons 26 dolara gelicek. İnş. Tabi o kadarda bekleme. Daha bist var. Düşecek hisseler var yüzde 100 üstü. Bito var yüzde 20. Hatta yüzde 200 lük ralli. Fırsat çok bitmez.
0BeğenmedimŞikayet
Mustafakaradeniz ()Ereketli olsun diyelim.
0BeğenmedimŞikayet
Mustafakaradeniz ()Gümüş 33 dolara gidiyo. Grafik atmıştık. Hatta bugün tepede 3 tane satış verdik. Altın ons 2125 de düzeltir. Devam eder gümüş ons 33 dolar. Ben gümüşlerim var onları satmadım. 33 dolarda satıcam. İnş.
0BeğenmedimŞikayet
Mustafakaradeniz ()Ful satmasaydın yarında yüzde 10 var
0BeğenmedimŞikayet
Mustafakaradeniz ()51.68 den yazdım 1 /4satış
0BeğenmedimŞikayet
Mustafakaradeniz ()Aynen devre kestik. Arada satış veriyo.
Yüzde 10 dünde yüzde 6
Yüzde 16
2 günde. Maşallah diyelim.
0BeğenmedimŞikayet
döviz ()Zengin olursun sormana gerek yok uzun vadede
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Hocam bende 50 k gümüş fon almak istiyorum, alsat yapmadan beklersem kar getirir mı
Mustafakaradeniz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafakaradeniz ()Nasıl bişey o.
Rakam yazıyo o rakamdan alır.
Serbest fiyat demişsindir
0BeğenmedimŞikayet
Mustafakaradeniz ()51.02 den 1bölü 4 satış girdim
0BeğenmedimŞikayet
Mustafakaradeniz ()Altın onsun 2050 civarına kadar gidip 2035 düzeltme yapması lazım. Bekliyelim sanorım
0BeğenmedimŞikayet
Mustafakaradeniz ()Yüzde 2 kafadan sattım bistleri.
1BeğenmedimŞikayet
Mustafakaradeniz ()Kısada saatlikde 51.09 anlık Açılışda gelir sanırım
1BeğenmedimŞikayet
Mustafakaradeniz ()Yukarda 73 var hatta yukarsıda
0BeğenmedimŞikayet
Mustafakaradeniz ()Günaydın nasılsınız. Benim Bi kaç hisse var kapanışda aldım onları satayım. Kar cepe yakışır mış. İyilik işte. İçgüveysinden halliceyiz.