Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
Blue07 ()Usta iyi günler ada ile ilgili yeni bilginiz varmı profilinizdeki röntgene baktım ada için hala gecerlimi değişiklik varmı tesk ederim
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()XRP ile ilgili en son yorumum profilde mevcuttur şuan BİTSTAMP'a göre 0.32665$ seviyesine kadar bir yükseliş yaşamış ve BTC'nin aşağı salınımıyla birlikte 0.25$'a kadar iğne atmış ve 0.27250$ seviyesinde bir 3'gen oluşumununda mevcut olduğudur.. 0.30$'in üstüne çıkıp günlük kapanışlar yapması durumunda kısa vade de 0.32500$ ve haftalık görünümde 0.34600$ civarı seviyesini hedef alması olacak bunun üstünde üstseviyeler beklenebilir burası Şubat'tan gelen seviyeyi kırması olacaktır.. Şuan 0.30400$ bir direncte mevcuttur bilgine..
hzc_enerji_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
hzc_enerji_ ()vodex bey xrp için alım yeri neresi uygun sizce kaça kadar gerileyebilir
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()TFX'le herhangi bir bilgim yok dostum, @Oğuzhan_07©20 size bununla ilgili yardımcı olabilir düsüncesindeyim..
gkhn77 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gkhn77 ()Merhabalar. Tfx ten borsa icin kayit yaptım. Hisse almadim hic. Bunun icin aylik bir para kesintisi gibi bir sey var mi acaba? Bilgi verirseniz sevinirim
0BeğenmedimŞikayet
Arasparanqo33 ()Hocam günaydın hayrli bayramlar rica etsem link yorumu yapabilir misiniz müsait olunca
1BeğenmedimŞikayet
Mustafa8787 ()Ustam 363 dolar geçen yılın zirvesi geçildi. Düzeltme gelir mi yoksa soluksuz yükselişe devam mı?
1BeğenmedimŞikayet
H2R ()Eyvallah kaprisi olmayan dostum bol kazanclar
0BeğenmedimŞikayet
btc68 ()Tsklr dostum al sat yaptim kafam karisti
1BeğenmedimŞikayet
M_c_yz_ ()Çook teşekkürler hocam bol kazançlar diliyorum
4BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()A. selam şuan BTC pozitif gözüküyor 11.600$ civarını hedef almış gözüküyor geri çekilirse şayet 11.300$ civarını deneyebilirsin burası aynı zamanda 4 saatlikte MA20'dir ve 11.150$'in az alti stop bölgesi olabilir..
H2R için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Dostum günaydın, günlükte pozitif görünüyor ve tüm HO'larin üstünde 4 saatlik görünümde ise 0.25400$-0.24700$-0.23500$ gibi destekler mevcut ve 0.28500$ civarını geçerse kısa vade de Şubat'ta gördüğü 0.30$ civarı ve en önemlisi 0.34600$ civarı hedef haline gelmesi olacaktır.. Şuan haftalıkta 0.29500$ hedefini almış olabilir burası 100 MA'dir ve 0.30$'dan sonrası kritik seviyeler ve üstbölgeleri geçmesi ve hedefler için mutlaka 0.34600$'in üstünde kapanışlar yapması gerekir.. XRP kısa vade de çok şey beklenmemesi gerektiğini bilelim bilgin olsun..
M_c_yz_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
H2R ()Kardeşim s. a btc bi miktar alacam duzeltme olurmu yoksa burdan alıp bekleyimmi
1BeğenmedimŞikayet
M_c_yz_ ()@codex günaydın hocam xrp bakar mısınız nereye kadar gider nerden düzeltme gelebilir? Teşekkürler
5BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Dostum günaydın ETH'a diyecek pek birşey yok al tut al- sat yaparsan kafan karışabilir, geçen sene Haziran'da 363$'i görmüştü orayı geçerse yeni zirvelere doğru hedeflemesi muhtemel..
btc68 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
btc68 ()günaydın başarılı dostum ETH için yorumun nedir