Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
Leinart ()Tarih bu güne kadar kim vermiski ben size su tarih diye söyleyeyim zamanını bilsem herşeyi satar ozaman gümüşe girerim ne var ne yok nasıl olsa çıkacak diyerekten
Gio için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Leinart ()Bizde 4 yıl daha bekleriz ne yapalım ozaman üstat ekmek istemez su istemez al koy kenara dursun
KaraKalem_KeskinKılıç için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KaraKalem_KeskinKılıç ()Bu Hedefler 2025 Yılında Anca Gelir Time Zone İle... Bol Kazançlı Günler Dilerim
0BeğenmedimŞikayet
Gio ()Bu öngörünüz ne zaman için?
Leinart için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Leinart ()Bereketli olsun insallah
tfx_gift için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Leinart ()49.738 usd ons bazında o seviye ye geldiğinde o anki dolar kuru ile hesaplamak gerekir dolar seviyesi ne olur bilemiyorum ama kabaca hesaplarsak
49.738÷31.1=1.599×7.20 olsa usd = 11.514 tl olur gümüş
Gio için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
tfx_gift ()1.15 tl den gümüş var bende. Ben 10 tl üzerini bekliyorum. Satmam.
0BeğenmedimŞikayet
Leinart ()Aynı düşüncelerdeyiz ve ben gümüşleri satmayı düşünmüyorum iyi bir para kaldırmadan enson 4.02 den verdiğimde 20 bin almıştım şimdi 5 ten aldım iyi para alıp çıkarım busefer
1BeğenmedimŞikayet
SMMMüşavir ()ben şimdi yazacaktım benden önce yazdın ağzımdan aldın lafı. Hakkı o düzeyler gerçekten
1BeğenmedimŞikayet
tfx_gift ()Altındaki sükseyi henüz gümüş yapmadı. Gram için 20 TL üstlerini bile yakında konuşabiliriz ?
1BeğenmedimŞikayet
Leinart ()100.000 istisna gümüşün ileriki zamanlarda altınla yarışacağı söyleniyor, eski olan zirveyi aşarsa neden olmasın
sonyaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gio ()Hedef 49.738 kaç oluyor?
0BeğenmedimŞikayet
sonyaz34 ()Yok ya senlik bşy yok 100.000 olacak flan çanak vss bunları diyorum teknik terim bilmediğimiz için zor oluyor anlamayan da zaten yatırım yapamıyodur şekil a :)
0BeğenmedimŞikayet
Leinart ()Buraya atınca hep böyle çıkıyor benlik bir durum değil ?
sonyaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sonyaz34 ()Bide şu yazıları rakamları anlaya bilsek ah ahh :D